• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Onlar oynayacak biz öveceğiz FETHİ YURTTAŞ

Onlar oynayacak biz öveceğiz

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 30.09.2017, 00:00

Göztepe Süper Lig'e her maç biraz daha ısındığını gösteriyor, umuyorum ki yarın ki Başakşehir maçında da üstüne katarak mücadele edecekler. Son olarak Sivas deplasmanında kazanarak başarılarının raslantı olmadığını gösterdiler. Oyunun başından itibaren hem topla daha fazla oynayan, hem de pozisyonlar bulan taraf Göztepe idi. Ne var ki futbolun cilvesine bir kez daha tanık olduk.
Golü kalesinde gördü. Hem de kendi futbolcusu Jahovic'ten. Golden sonra bir süre bocalasa da toparlandı sarı-kırmızılılar. Neticede gol ve goller buldu. Devreyi de önde bitirdi. İlk golde Castro'nun her zaman olduğu gibi ustaca getirip verdiği pası Jahovic aynı güzellikte tamamladı.
Devre biterken maçın kırılma anı geldi.
Traore ceza alanına girdi. Medjani tarafından düşürüldü. Hakem penaltı ve kırmızı kartı gösterdi.
Günün adamı Jahovic çok güzel vurdu.

ARTILAR VE EKSİLER

İkinci yarının başında kazanılan penaltıyı da gole çeviren Jahovic günün adamı olmayı başardı. Sıkıntı Jahovic'in gollerden sonra rakiplerine davranışıydı. Ucuz atlattı. Bir sarı kart gördü. Kırmızı da gelebilirdi. İyi oynayan, sezona iyi giren Jahovic'e uyarıda bulunmak gerek. Yakışmadı. Dört maç üst üste kazanmış takıma çok fazla yüklenilmez. Ama biz dostuz.
Söylemeliyiz. Sabri altı maçta da çok katkıda bulundu. Ben de hep bravo dedim. Ama hep sağ kanattan oynamaya çalışmak ve Sabri'yi çok yormak yerine Sabri'yi diri tutup zaman zaman daha olgun ataklarda kendisinden yararlanmak daha iyi olur diye düşünüyorum.
Soldaki Traore de ataklarda çok faydalı işler yapar görüşündeyim. Takımda Castro ve Scarione varsa çok şanslısınız demektir. Göztepe de bunu çok iyi bulmuş. Onları Göztepe'ye kazandıranları kutlamak gerek. Selçuk ve Rotman da birbirini tamamlayan ön liberolar.
İkisi de çok faydalı ve becerikli. Özel kaleci Beto'ya her zaman olduğu gibi bir kez daha bravo. Zaman geçirirken bile çok profesyonel.
Çok gol yedi ama kurtardıklarını hatırlayınca keyifle söylenebilir ki kariyerini boşa yapmamış.
Kısacası onlar coşkulu oynadıkça bizler de coşkulu olacağız. Onları kutlamaya ve övmeye devam edeceğiz. Yeter ki aynı tevazu içinde uğraş vermeye devam etsinler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA