• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Göztepe’nin hedefleri FETHİ YURTTAŞ

Göztepe’nin hedefleri

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.03.2018, 00:00

Antalyaspor üç puanı ile Göztepe ligi sağlama aldı. Şimdi gerçek hedef tartışılabilir. Bana göre iyi futbol, İzmir'de sürekli kazanan bir takım, dışarıdan puanlar getiren bir Göztepe hedeflenmeli. Bunu hedeflerken artık gençleri de sahaya sürmeli sayın Tuna. Aylardır Avrupa hayali ve söylemleriyle tüm Türkiye'nin dikkati çekildi. Bu da her takımın Göztepe'ye daha iyi hazırlanıp önlem almasını getirdi. Göztepe'ye karşı hep ideal kadrolarıyla oynadılar. Göztepe ise haftalardır cezalı ve sakat ların eksikliğini hissetti. Sonuçta ilk yarıdaki kadar başarılı sonuçlar alınamadı. İlk yarıda 8 maçta 16 puan alınmıştı, ikinci yarıda ancak 9 puan alınabildi. Ama artık dönen Beto var, Kadu var, Traore de var. Demba Ba da form tuttu. Üstelik Halil de alıştı Süper Lig'e. Şimdi gençlerden yararlanma zamanı. NGando, Muhammet, Doğanay ve Kerem artık kazanılmalı. Göztepe'nin geleceği bu gençlerde. Yeni puan ve puanlar kazanıldıkça Avrupa da yakınlaşacak. Bu yıl Avrupa olmayabilir. Stat bitince çok daha güvenle hem Türkiye'nin, hem de Avrupa'nın takdirini kazanacak Göztepe'yi izleyebiliriz. Biraz daha ileri gideyim, İstanbul hegemonyasıyla başa çıkacak ve şampiyonluk kovalayacak Göztepe'yi görebiliriz. Bu yıl yaş ortalaması yüksekti. Gençler kazanıldıkça ve ortalama düştükçe 8-10 yılın takımı kurulur. Kaldı ki 2019'dan itibaren yabancı sayısı da azalabilir.

Beto ve Demba Ba kalmalı

Sezon başından beri takımın en istikrarlılarından kaleci Beto bıraktığı yerden görevi devraldı. Umarım başka sıkıntı yaşamaz.
Demba Ba ise kısa zamanda formunu buldu ve taraftarın gözdesi oldu. Bu iki oyuncu mutlaka takımda kalmalı. Hem oynuyorlar, hem öğretiyorlar. Dahası çok karakterli ve paylaşımcı profesyoneller. Taraftar, her zaman olduğu gibi takımını yalnız bırakmıyor. Ama daha önemlisi bu yıl kazansa da kaybetse de, maç sonrası da takımıyla bütünleşiyor. Bu da diğer tüm takımlara örnek oluyor. Bir de cezaya neden olan durumlar ortaya çıkmasa harika olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA