• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Maçı hakeme bırakmamalıyız FETHİ YURTTAŞ

Maçı hakeme bırakmamalıyız

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 04.03.2018, 00:00

Ne güzel gidiyordu maç. İlk yarı bitmek üzereydi. Hakem Ali Palabıyık faul verdi. Var mıydı?Mücadeleye canı faul vermek istemişti. Herkese göre yoktu ama Ali Palabıyık'a göre vardı. Ne diyelim. Ama biz Göztepe'nin yediği gole bakalım. Oyunun başından sonuna yan topların hepsinde Başakşehir oyuncuları bomboş pozisyonlarda vurdular. İlk yarıda bir top üst direkte patladı. Diğerlerinde kaleci Günay başarılıydı. İlk yarıda pozisyonlar da buldu sarı-kırmızılılar. Demba Ba iki pozisyondan yararlanamadı. Bir de Castro'nun gol yapamadığı var. Deplasmanda böyle pozisyonları gol yapmayı bileceksin.
Yapamazsan bir şekilde kaybedersin.

Günay yine başarılıydı

Bu arada özellikle belirtmek isterim.
Günay üç maçtır gerçekten çok iyi oynadı.
Ama dünkü maçta Günay'ın iyi oyunu ve kurtarışları Göztepe'ye yetmedi. Yukarıda söylediğim gibi yan toplarda zayıf kalan defans gol yemesine neden oldu. İyi hatırlayın, ligin ilk yarısında İzmir'deki maçta da aynı oyuncunun attığı golle işi çözmüşlerdi.
Bunu biliyorsan önlemini alacaksın. Ama Göztepe aynı oyuncuya ikinci kez yenildi dün. Göztepe ikinci golü de çıkarken kaptırdığı bir topla gördü kalesinde. Bu da bu sezon ikinci zayıf noktası Göztepe'nin.
İlk yarı maçlarında bir fazla gol yaptığı için kazandı Göz-Göz'ler. Dünkü maçta gol yapmayı beceremeyince yenilgi kaçınılmaz oldu. Demba Ba 'nın dışında ikinci bir golcüsü yok Göztepe'nin. Ghilas mı ? Hem dengeleri bozdu aldığı parayla. Hem de vurdum duymaz. Ne fazla kilosu derdi, ne de kötü oyunu. Ama onun yerine bir başkası ondan daha az verimli olmaz. Örneğin Muhammed, ya da N'gando. Denemelisin hocam. Avrupa güzel bir hayal. Ama henüz hazır değil Göztepe. Bir iki yıl ilk hedef Avrupa olmamalı. İyi futbol oynamak, gençleri kazanmak daha önemli. Bu yıl çok erken ligde kalmak için gerekli büyük kredi kazanıldı. Değerini bilmeli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA