• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
‘Spor Bahane’ Göztepe şahane FETHİ YURTTAŞ

‘Spor Bahane’ Göztepe şahane

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 31.03.2018, 00:00

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, "Spor Bahane" isimli bir TV programına katıldı, bir saat süreyle her konuda çok içten ve net düşüncelerini dile getirdi. Öncelikle son yıllarda ısrarla dediği gibi diğer İzmir takımları ile birlikte başarıların gelmesinin önemine değindi. Dostlukların ve rekabetin İzmir'e katacaklarının altını çizdi. Yıllardır sporu seven herkesin özlediği cümlelerden sonra Göztepe'yi anlattı. Türkiye'deki tüm takımların ortak derdi ekonominin en önemli başlık olduğunu dile getirdi ve "Hiç borcu olmayan bir kaç kulüpten biri Göztepe" dedi. Göztepe Stadı bittiğinde kulübün çok daha başarılı döneme geleceğini ve ligin üst düzey takımlarından biri olacağını söyledi. Stadın büyük olasılıkla iki yıl sonra hazır olacağını, Torbalı'daki Akademi'nin de bitirileceğini vurguladı. Bunlar herkesin yıllardır özlemini duyduğu çok güzel, çok özel açıklamalardı.
Göztepe taraftarının alt liglerde olduğu gibi Süper Lig'de de başa oynayan takımını görme arzusunu okşayan sıcacık sözlerdi.

KİMLER KALACAK?

Program boyunca gelen soruların önemli bölümü gelecek yıl kimler gidecek, kimler kalacak idi. Hem teknik direktör, hem de futbolcuların büyük bölümüyle çalışmaya devam edip, takviyeler yapılacağının altını çizdi. Yaş ortalamasının yüksek olduğunu ve giderek düşürüleceğini belirtti. Beto ve Demba Ba'nın yaşlı olmalarına karşın en az bir yıl daha Göztepe'de kalmalarını çok arzu ettiğini, onların da istemeleri halinde liderliklerinden yararlanmaya devam edeceklerini söyleyen Sepil, ilk yıl hedefini yakaladıklarını, önümüzdeki yıl daha başarılı olmak istediklerini açıkladı. En dibi görmüş ama pes etmemiş camianın geri dönüşünün böyle güzel şekilde anlatılması hepimize keyif verdi. Altınbaş Ailesi'nin başlattığı geri dönüşün zirve yapmasını sağlayan Sepil başkana bir kez daha teşekkürler.
Projeler bittiğinde çok daha sağlam basacak ayaklar. Ne mutlu Göztepelilere.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA