• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Göztepe oynamadan bir puan kazandı FETHİ YURTTAŞ

Göztepe oynamadan bir puan kazandı

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.03.2018, 00:00

Hiç oynamadan puan alınır mı? Evet.
Kalede Beto varsa ve Demba Ba'ya top gelirse. Atılan goldeki vuruş dışında Alanyaspor'u rahatsız eden hiç atak ya da şut yok. Futbol bundan ilginç bir oyun. Zaman zaman soruluyor Tamer Hoca'ya. Göztepe'nin Beto ile bu yıl başardığı. O da bizim bir oyun anlayışımız var diye cevaplıyor. Yok hocam kusura bakma. Beto olmadığında Günay da görevini iyi yapmıştı. Ama kazanılan maçların çoğunu Beto ile kazanmıştı Göztepe. Bir de golcü oyuncularla. İkinci yarıda katılan Demba Ba atmanın ne demek olduğunu her hafta gösteriyor. Her zaman olduğu gibi bravo.

BETO'NUN HATIRINA

Düne dönelim. Alanya çok hızlı başladı.
"Penaltı mıydı?" diye tartışılırken kaçan pozisyonlardan sonra yavaş yavaş Göztepe dengeledi oyunu. Ancak al gülüm ver gülüm.
Rakibi zorlayan hiç atak yapamadı. Devrenin bitiminde 0-0 yazdıysa biraz Beto biraz da defansın inadı vardı. İkinci yarı ilk yarıdan çok farklı olmadı. Gene atak yapan Alanyaspor karşılayan Göztepe. Ama sıcağa kar dayanmaz derler. O kadar çok geldiler ki kaleye sonunda golü buldular. Cenk Ahmet'in ortasında Douglas kafayla bomboş pozisyonda takımını öne geçirdi.
Alanyaspor için sanki maç bitmişti.
Oysa Göztepe'nin Demba Ba'sı vardı.
Unutmaları acı oldu. Scarione'nin atağında defansa çarptı ve Demba Ba'nın önüne düştü. Golcü affetmedi.
Golden sonra yeniden Alanya baskısı.
Bu arada Beto gene çok önemli bir kurtarış yaptı. Hem de sakatlanmak pahasına.

KOLAY KARTLAR

Alanya için zaman kalmamıştı. Bir puan doğal olarak iyi. Ama iyi oynamadan. Aslında hiçbir şey oynamadan. Hele bazıları var ki koşar gibi yapıyorlar. Ama saklanıyorlar. Ama hep takımdalar.
Dünün en güzel yanı unutulan Scarione ve genç Kerem oyuna girdi.
Bunlar iyi tarafı. Taraftar gene günün en iyileriydi. Hiç susmadı ve hep itici güç oldular. Sanki onların hatırına geldi puan.
Onların olsun bu puan. Bu puanı onlardan fazla kimse hak etmedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA