• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Hem maçı, hem gençleri kazandı FETHİ YURTTAŞ

Hem maçı, hem gençleri kazandı

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.04.2018, 00:00

Göztepe üç hafta sonra kazandı. Bu kez yalnızca üç puan değil, üstüne gençleri de kazanmaya başladı.
İşte haftalarca yazdığım buydu. NGando, Muhammed artık sahada olmalıydı.
Birçok sakatlık ve cezalar zorunlu hale getirmişti gençleri sahaya sürmeye. Şimdi devam etmeli bu hamleler. Bundan sonra diğer gençleri de görmek istiyoruz Sayın Tuna. Gelelim dünkü maça. Uzun aradan sonra Demba Ba olmayınca Ghilas oynadı. İlk yarıda çok rahat değildi Ghilas. Gayretliydi ama etkisizdi. Sadece bir kez kaleyi yoklayabildi. Ama attığı şut gol olamazdı, olmadı. Ancak ikinci yarının başında öyle güzel bir kafa golü yaptı ki kızgınlık azaldı. Uzun zaman oynamadığı için son yirmi dakika yerini Tayfur'a bıraktı. Bir gol de Tayfur'dan gelince maçı rahat kazanacak dedik Göztepe için. Ama nasıl olabilir ki? Her zamanki gibi rahatı tepti sarı kırmızılılar. Son yedi dakika sıkıntılı bitti. Bir dip not vermek istiyorum.
Uzatmada sayılmayan ama çok güzel bir gol attı Muhammed Enes. Ofsayt idi.
Ancak vuruşunun güzelliği takdir görmeli.

KART GÖRME YARIŞI

Maçın ilk yarısında Castro ceza sahasına girdi. Aziz'in omuzuyla düştü. Hakem Yıldırım oyna dedi. Bana göre net bir fauldü. Onun dışında iyi maç yönetti diyebilirim.
Bir küçük not daha vermeliyim.
Beto her zaman olduğu gibi kritik bir iki kurtarış yaptı. Ancak yediği golden önce küçük bir sıkıntı yaşamıştı. Ve konsantrasyonu bozulmuştu. Musa Sow'un vuruşundan önce hakemi uyararak oyunu durdurabilirdi.
Yapmadı. Zarar yok diyelim. Bu kez Tayfur cezalı duruma düştü. Sarı kart görmek konusunda yarışıyor tüm oyuncular.
Oysa Poko biraz uslandı, Halil'e ise maşallah. İlk yarı G.Birliği maçından bu yana üç sarı kartlı. Demek ki istenirse oluyor.
Sonuçta umulandan iyi geçti ilk yıl.
Eğer gençleri kazanmaya devam edilirse gelecek yıl da keyifli olur. Hayırlısı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA