• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
İki takıma da yaramadı FETHİ YURTTAŞ

İki takıma da yaramadı

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.04.2018, 00:00

Akhisarspor tehlikeli bölgeden çıkamadı, Göztepe ise 5.Liği yakalama şansını kaçırdı.
Oyunun sevindirici tarafı dostluk başında olduğu gibi sonunda da vardı. Göztepe'ye bakalım. Bu yıl stoperlerden çok çekti Göztepe. İlk gol öncesi Reis ayağındaki topu rakibine verdi. Sonra da faul yaptı. Gelen topa müdahale yok. Beto son anda karşıladı. Ancak dönen topu Muğdat tamamladı. Beto içeriden çıkardı.
Penaltıdan kazanılan beraberlik golü dengeledi oyunu. İlk yarı sonuna kadar karşılıklı ataklar var ama gol yok.
Devre biterken bir stoper hatası daha yaşadı Göztepe. Ceza sahasına gelen topu karşılayan Kosanovic topu havaya dikti. Topun peşinden giderken rakibe dağınık bir müdahale yaptı.
Hem Barbossa'yı sakatladı, hem kendisi yaralandı. Sonuçta kazanılan penaltıyı Seleznov gole çeviremedi.
Beto gözünün içine bakan Seleznov'u yanılttı. Sezon boyunca en iyi performans gösteren oyunculardan biri olan Beto dün de görevini iyi yaptı. 2. yarı Akhisar baskısı zaman zaman bunalttı Göztepe defansını. Ancak ani ataklarda Göztepe de çok pozisyon buldu.
Ama gol yapamadı. Hele Halil'in bir atağında golü düşünmemesi ilginçti.

NEREDESİN GOUFFRAN ?

Ngando gene sahadaydı. Hem de iyi işler yaptı. İlk yarıda gol de bulabilirdi.
Şutunu Fatih çeldi. Oyunun tamamında sahada kalacağı günler de gelecektir diye diliyorum. Geçen hafta kısa süre alan Muhammed'in de daha çok zaman almasını bekliyorum.
Gouffran sahada dolaşıyor. Bırakın Muhammed koşsun. Söyleyin lütfen oyunun başında kaleye yönelen kafa vuruşu dışında Gouffran'ın yaptığı orta, attığı şut gördünüz mü? Her maç böyle. Sorumluluk alıp öne çıktığını görmek istiyorum. Akhisar için en az dört puan daha gerekli ligde kalmaları için. Bunu alabilecek güçteler ama az maç kaldı hatırlamaları gerek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA