• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bir VAR, bir YOK FETHİ YURTTAŞ

Bir VAR, bir YOK

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.08.2018, 00:00

Bir Varmış, bir yokmuş. Bu sistem oturana kadar daha çok tartışırız.
Hangisi doğru,hangisi yanlış buluncaya kadar çok sıkıntı yaşanacak.
Hakem "oyna" diyor. Kenardan bir uyarı alıyor. Eli kulaklığında. Dinliyor, dinliyor.
Sonra gidip ekrana bakmadan kararını veriyor. Birileri seviniyor, birileri üzülüyor.
Yıllardır ters gelen bir hakem Özgür Yankaya. Üstüne yukarıda yazdıklarımı ekleyin. Öyle bir tatsızlaştı ki maç. Hem giden üç puana yandık, hem de lige kötü başlangıç yapan Göztepeli oyuncuların yazık olan mücadelesine üzüldük. Biz gene de dostça eleştirelim.
Öncelikle korktuğumuz oldu. Ghilas'la bu iş olmaz. Golcü şart ve acilen. Deniz yardımcı golcü olur. Ama bir başına o da olmaz. Tam defans güçlendi dedik ki bu kez Beto üzdü taraftarları. Hele yediği ikinci gol ona hiç yakışmadı.Ne yapalım, ne diyelim?

HALİL VE YASİN İYİ OYNADILAR

Tatsız maçın en iyisi Halil idi. Bu ne iştah, bu ne çaba. Bravo Göztepe'nin çocuğu. Diğer iyi Yasin'di. Sonradan oyuna girdi. Çok çalıştı ve tek golün hazırlayıcısı oldu. Artık Göztepeli Yasin.
Bu bilince çabuk ulaşmış. Dileyelim böyle devam eder.
Önceliği Göztepe olduğu sürece taraftar hep yanında olur. Önceki akşam Göztepe biraz da şanssızdı. İki topu direkten döndü. Biri gol olsa en azından bir puan alınabilirdi. Ama olmadı. İyi başlayamadı sarı kırmızılılar. İnşallah sonu iyi biter.
Son olarak iki çok mücadele eden ön liberolara uyarı yapmak istiyorum. Hem Castro, hem Poko kart görmeye çok alışık iki isim. Dikkatli olmazlarsa çok canı yanar Göztepe'nin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA