• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Hayal bitti; Başarı büyük FETHİ YURTTAŞ

Hayal bitti; Başarı büyük

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.05.2018, 00:00

Ligin sonuna geldik. İlk yılın özeti Göztepe lige ısındı.
Önümüzdeki yıl bu kadroyu bozmadan üç dört nokta transfer ile bu yıl olduğu gibi keyifli bir sezon olabilir.
Konyaspor maçına gelirsek. Avrupa hayali bitmişti. Ancak rakibin sıkıntısı çoktu. Maç da Konya'daydı. Olası bir kayıp Konya'yı daha da zorlayabilirdi. Ama Göztepe kendi işine baktı. İlk yarı her zaman olduğundan farklı, rakibine göre daha iyi idi. Ancak yakaladığı fırsatları gole çeviremedi. Hele birinde Ferhat çizgi üzerinden topu çıkarınca ilk yarı golsüz bitti. İkinci yarı ise Konya biraz daha toparlandı. Ancak golü sarı-kırmızılılar buldu.
İkinci golü bulamazsan böyle maçlar kolay sonlanmıyor. Nitekim sonlara doğru Konya dengeyi sağladı. İşin özeti bu.

NGANDO NİYE YEDEK!

Benim asıl söylemek istediklerimi sıralayayım. Maçın başında Demba Ba ile başlamak doğruydu. Ama sezon başında olduğu gibi ikisi bir arada olmaz. Ya Demba Ba, ya da Ghilas. Ghilas iyi oynadı.
Gayretliydi. Ama ikisi bir arada olmaz.
Dilerim yeni yılda daha iyi, daha farklı bir oyun şablonu olur. Defans elemanı kalmadığından, Tayfur defansın sağında oynadı. İyi de oynadı. Ama yeni yıl bu defans en büyük handikap olur. Dikkat.
Hele defansın göbeğindekiler. Son maçların iyi genci NGando kenarda idi bu kez.
Dahası yenileri oynatmak yerine bilinenler oynadı gene. Puan alınınca fazla derine giremiyor insan. Ama bunlar da gerçek.
Birileri söylemeli.

NE YAPTIN POKO

Geldiğinden beri çok iyi oynayan Poko dün de iyi idi. Ama maçın sonuna doğru sinirlerine hakim olamadı. Üst üste iki sarı kart gördü ve son maçta olmayacak.
Üstüne bir de Halil nazara geldi. O da olmayacak son maçta. Ama Bornova'da çoğunluk Göztepe'de olacak. İstanbul'a karşı bu kez güldürsünler bizi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA