• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Göztepe çok üstündü FETHİ YURTTAŞ

Göztepe çok üstündü

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 17.09.2018, 00:00

Göztepe sonunda istediğini elde etti.
Ligin en iyilerinden Kayserispor'u net bir skorla yenerken her bakımdan rakibinden üstündü. Gerçi golleri golcüler atmadı ama, hücum gücünün arttığı çok açık belli idi. Bundan sonrası Göztepe için daha güzel olacak. Göztepe artık lige başladı. En son Alanya deplasmanında durgun olan, goller kaçıran, yenilen goldeki hatası büyük olan Yasin, bu kez çok başarılıydı.
Hem gol attı, hem de çok güzel bir asist yaptı. Attığı goldeki ustalığı kadar, Alparslan'a attırdığı goldeki görüşü ile de alkış aldı.

ALPASLAN ÇOK İYİYDİ

Alparslan'ı da kutlamak isterim. Bu sezon için alınan ilk oyuncuydu. Uzun süre, "ne yapar" diye tartışıldı. Ancak ilk beş maç gösterdi ki, çok faydalı. Üstelik gol yapma becerisi de var. Dilerim istikrarlı gidişini sürdürür. Poko yoksa Alpaslan var. Genel kanı bu. Cameron Jerome. Çok çalıştı, gol yapamadı. Ama kısa süre içinde gollerini göreceğiz. Yerine giren Cikalleshi de bu ligi tanıyan biri. Artık Göztepe gol sıkıntısı çekmez. Üçüncü golü bir türlü bulamadı sarı kırmızılı oyuncular. Bulsalar belki çok farklı kazabilirlerdi. Gene de çok net ve keyifli bir sonuç. Maçta bazı sıkıntılar oldu ama atlatıldı. Önce Beto küçük bir sakatlık geçirdi.
Neyse ki uzun sürmedi, maçı tamamladı.

DİREKLERİ AŞAMADILAR

Milli maçtan hafif bir sakatlıkla dönen Poko kadroda yoktu. Sanırım bir maç daha oynamaz.
Ama yukarıda dediğim gibi Alpaslan var. Onu aratmadı. Bir de direkler sorunumuz var. Neredeyse her maçta bir top direkten dönüyor.
Bu kez Halil'in şutunda direk gole izin vermedi. İlk kez bir maçta bu kadar çok şut attı Göztepeli futbolcular. Bunlar hep ileriye umudumuzu arttıran gelişmeler. Her zaman iyi olan taraftarlara da bir kez daha bravo. Tüm Türkiye'nin kıskanarak izlediği bu insanlara layık bir takım vardı önceki akşam.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA