• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Gol atamıyor Göztepe ! FETHİ YURTTAŞ

Gol atamıyor Göztepe !

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.08.2018, 00:00

Önceki akşam Galatasaray karşısında Göztepe yine gol kısırlığı çekti.
İki haftadır çok iyi mücadele var ama, gol yok. Malatyaspor karşısında rakip oyuncu Sadık golü kendi kalesine atmıştı. Önceki gecebir topu direkten dönen İzmir'in sarı-kırmızılıları ne yazık ki yine golü bulamadı. Geçen yıldan daha geniş bir kadro var. Ancak gol hüneri yüksek oyuncu yok Göztepe'de. Bu eksikliğin giderilmesi maalesef sona bırakıldı. Dileyelim bayram sonrası bu eksik giderilir. Yoksa canımız yanıyor.
Geçen hafta iki kırmızı kart nedeniyle Poko ve Castro yoktu ve de soyunma odalarına açılan koridorda suç işlediği iddia edilip ceza verilen Beto da oynayamadı.
Borges'in katılımı iyi, sonuç iyi değildi. Kalede ilk kez oynayan Göktuğ gerçi Beto'yu aratmadı.Ama yenilen gol biraz acemiceydi.

BU HAFTA GOL VE PUAN OLMALI

İki hafta haneye puan yazılmadı. Artık gol ve puan gelmeli. Nasıl gelecekse? Yeni bir mazeret olmamalı. Deniz de şanssızlığını kırarsa iyi olacak. Ghilas'tan ne yazık ki yararlanılamayacak gibi.
Gönderilebilirse ne ala. Tıpkı Scarione gibi. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da temiz futbol oynuyor Göztepe. Yere yatan,vakit geçiren yok. Rakipler İzmir'de aynı güzellikte oynamıyor. Ama Ali Palabıyık nedense Göktuğ'u uyardı. Hem de onuncu dakikada. İlk maçında çok katkı yapamasa da Borges iyi futbolcu olduğunu gösterdi.
Tek eksiği, en büyük özelliği olan şut çekmemiş olması. İlerleyen günlerde gollerini göreceğimize inanıyorum. Bu arada eksiklerin olduğu haftada Tayfur'un orta sahada verimli olduğunu belirtelim. Hele direkten dönen topu gol olsaydı. Fikstür gene zorladı Göztepe'yi. Ancak mazeret üretmeden bu hafta F.Bahçe'den puan, hatta puanlar almalı sarı kırmızılı oyuncular.
Beto ve Poko da olacak. Hayırlısı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA