• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Sonunda galibiyet geldi FETHİ YURTTAŞ

Sonunda galibiyet geldi

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.08.2018, 00:00

Göztepe üçüncü haftada üç puanla tanıştı. İlk iki hafta daha iyi oynadığı halde tek puan bile alamayan sarıkırmızılı oyuncular, Fenerbahçe önünde hem galip geldiler, puanları aldılar, hem de güven tazelediler. Fenerbahçe maçı Göztepe için bir çok açıdan önemliydi. Önce teknik direktör Bayram Bektaş'tan başlayalım. Poko, cezası bittiği halde ilk onbirde yoktu. Hep söylenilen adalet adına Bayram Hocanın tercihi kolay değildi. Ama Alpaslan da Poko'yu aratmadı doğrusu. İkinci yarı sonlarında Poko'yu oyuna aldığında da orta saha üstünlüğünü ele geçirdi. Malatya maçındaki eksilen orta saha gücünü çözen diğer oyuncu da Tayfur oldu. Açık söylemek gerekirse kimsenin beklediği bir durum değildi. Günün adamı, golün sahibi Halil'e parantez açalım.
Çok güzel, çok özel ve çok değerli bir goldü.
Bravo Halil. Çok çalışkan, çok süratli bir oyuncu. F.Bahçe maçındaki gibi gol hüneri artınca daha da değerli olacak Göztepe'nin çocuğu. Ancak küçük de bir uyarı yapayım.
Malatya maçında olduğu gibi pas hatası pahalıya malolabilirdi. Daha dikkatli ol sevgili delikanlı.

SAVUNMA SAĞLAMLAŞIYOR

Geri dörtlü her maç biraz daha iyiye gidiyor. Bir iki hata dışında dün de genelde iyiydi. Açık seçik görülen en büyük eksik bir santrfor eksikliği. Deniz iyi oyuncu ama, o pozisyona uygun değil. İyi bir santrforun yanında çok faydalı olur, goller de atar.
Castro'nun cezası da bitti. Alanya'daki maçta ideal kadro sahada olacak gibi. Borges hakkında kanaatimiz daha netleşecektir. Castro'nun yokluğunda defansa yardım etmekten ileride pek göremedik Borges'i. Sanırım iyi oyuncu olmaktan öteye golcülük özelliğini de gösterecektir. İyi oynamasa da kazanmayı başaran Göztepe'nin önümüzdeki haftalarda daha iyi oynamasını bekliyoruz. Hele geç kalınmış olsa da golcü eksikliği de bu hafta giderilirse. Son sözüm de stadın zeminine.
İzmir'de böyle zemin olmaz, yakışmıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA