• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Göztepe bileğiyle ve yüreğiyle FETHİ YURTTAŞ

Göztepe bileğiyle ve yüreğiyle

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.10.2018, 00:00

Göztepe, Spor Toto Süper Lig'in iyi takımlarından. Bunu sık sık gösterdi. Önceki akşam da bir kez daha gördük bunu. Ligin en iyi kadrosuna sahip Beşiktaş'ı bileğinin gücüyle ve yüreğiyle yendi. Goller gene jenerik olabilecek özellikte idi. Bir de en az goller kadar güzel, Castro'nun direkten dönen şutu vardı.
Bir önceki Kasımpaşa maçında iyi oynayan yoktu denebilir. Beşiktaş maçında çok iyiler vardı, bir de iyiler vardı. Kısacası kötü yoktu.
Hata yapan Reis attığı golle artıya geçti.
Ama içlerinde ikisi vardı ki ayrı koyalım. İlki Gassama, diğeri Castro.

BETO PENALTI KURTARDI

İlk yarıdaki en önemli olay penaltı pozisyonuydu.
Önce korner verildi. Sonra VAR devreye girdi. Karar penaltı. Sonuçta ilk yirmi dakika baskılı oynayan Beşiktaş'ın hızı kesildi. ilk yarı gol olmadan bitti. İkinci yarı bambaşka bir Göztepe vardı. Castro al da at dedi, Jerome bitirdi. Var mı yok mu dediler. Yok oldu. Derken aynı Jerome bir kez daha golü buldu. Bu kez var dediler, gol sayılmadı.
Artık Göztepe vardı sahada. Duran topta bu kez Reis son sözü söyledi. Beşiktaş reaksiyon vermeye çalıştı. İleri uçtan çıktı, ileriye adam girdi. Orta sahadan çıkan yerine de ileriye adam alındı. Ama nafile. oynayan, pozisyon bulan gene Göztepe. Dedik ya her maçta toplar direkten dönüyor diye. Önceki akşam da Castro'nun şutu döndü direkten.

ŞANSSIZLIKLAR DEVAM ETTİ

Her maç şanssızlıklar oluyor. Bu kez önce Reis, sonra da Beto korkuttu. Neyse ki kazasız bitti maç. İnanmış oyuncular topluluğu kazanmayı bildi. Artık önüne bakan bir Göztepe var. Dileyelim iç sahadaki başarılar dış sahalarda da devam etsin. Çünkü devre sonuna kadar üç içeri, beş dışarı maç var.
Son sözüm her zamanki gibi taraftara. 7000 kişi cezalıydı. Yerine sahadakiler tempoyu gene yüksek tuttular. Helal olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA