• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kazanmayı artık biliyor FETHİ YURTTAŞ

Kazanmayı artık biliyor

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 01.10.2018, 00:00

Göztepe kazanmaya devam etti. Milli maç arasını çok iyi değerlendiren sarı kırmızılılar üst üste üç maçı galibiyetle bitirdi. Kötü hava koşullarına rağmen taraftarıyla birlikte şov yaptılar. Skorun tek farklı olduğuna bakmayın. Göztepe o kadar çok kaçırdı ki inanılmaz. Attıklarından başlayalım. Jerome siftah yaptı. Yasin'in kornerinde İngiliz kafasıyla harika bir gol attı. İkinci golü atan Yasin Selim'in hatasını affetmedi. İlk yarı 2-0 tamamlandı. İkinci yarı ilk onbeş dakika tam bir kabustu. 49. dakikada golü de yedi. Ama Konya geldikçe geldi. Göztepe ise seyretti bu dakikalarda. Neyse ki daha sonra toparlandı sarı-kırmızılı oyuncular. İmdada Castro yetişti. Durum 3-1 olduktan sonra neler kaçtı neler. Önce Yasin, sonra Jerome ve Poko. Oyun bitti derken uzatmaların sonunda Konyaspor'lu Ömer Ali skoru belirledi. Artık Göztepe rayına oturdu. Gol atmayı da kazanmayı da öğrendi. Ancak bazı anlarda rehavet yaşanıyor. İkinci yarının başında olduğu gibi topu rakibe fazla bırakıyor. Bir sıkıntı da sarı kartlar çoğalmaya başladı. Titi sınıra geldi. Kadro derinliği var ama oturmuş geri dörtlüden de çok memnunduk. Halil'in sakatlığı dileriz önemli değildir. Çünkü o da iyi bir sezon geçiriyor.

İYİ Kİ VARSIN YASİN

İyiler arasında Yasin ve Alparslan'a gene 'bravo' diyelim. Yasin iyi ki var. Duran toplara iyi vuruyor. Fırsatları iyi değerlendiriyor. En iyi sezonunu yaşıyor. Attığı kadar da asist yapan oyuncu oyunun sonlarında öyle bir frikik attı ki keyifle izledik. Gerçi Konya kalecisi Serkan da çok iyi kurtardı. Sonuçta Göztepe dördüncü sıraya yükseldi. Görünen o ki bu yıl da sıkıntı yaşanmadan bitecek. Emeği geçenlere tebrikler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA