• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Göztepe az attı çok yedi FETHİ YURTTAŞ

Göztepe az attı çok yedi

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.10.2018, 00:00

Göztepe geçen yıl olduğu gibi. İstanbul'da Kasımpaşa'ya geçen yıl olduğu gibi 3-1 yenildi. Yani ligin en çok gol yiyen takımına az attı.
Ligin en çok gol atan takımından çok yedi özetle.
Oyunun ilk yarısında önce Traore, sonra da Gassama sakatlandı. Hafta içi değişikliği ile Mustafa Denizli'yi teknik direktörlüğe getiren Kasımpaşa için büyük şans oldu bu durum. Çünkü otuz dakikada zorunlu iki değişiklik yapan sarı-kırmızılı takımın hamle şansı sınırlandı. Üstüne stoperler ilk kez bu denli uyumsuzluk yaşadılar.

TREZEGUET DEĞİŞTİRDİ

Maçın yıldızı Trezeguet iki gol attırdı, finali kendi yaptı. Göztepe ise sadece Yasin'in füzesi ile tek gol bulabildi. Yasin'den söz açılmışken uyarmak isterim.
Bu sezon yıllar önce Kayseri Erciyesspor'da olduğu gibi çok başarılı. Ancak unutmamalı ki tek başına oynamıyor.
Görevi sadece atmak değil. Takımın bir parçası. Lig başlamadan önce dediğim gibi Göztepe'li Yasin olmalı.
Jerome'ye davrandığı gibi hata yapmamalı.
Oyunun sonunda taraftarın önüne diğerleriyle birlikte gitmeli, isyan etmeliydi. İnşallah tekrar etmez. Bu arada talihsizlikler dışında tek hamlesi için tercih hakkını Deniz Kadah'tan yana kullanan teknik direktör Bayram Bektaş'a da bir hatırlatma.
Alpaslan çıkınca orta sahada sıkıntı baş gösterdi.

ÜÇÜNCÜ GOLLE BİTTİ

Üçüncü gol ile birlikte oyun bitti ve sonuç kaçınılmaz oldu. Oysa Poko'yu oyuna alsa belki direnci artabilirdi. Beto inanılmaz bir kurtarış yaparken, bu kadar topun kendisine gelmesi de manidar.
Çünkü Kasımpaşa'dan 200 fazla pas yapıp ceza alanında 7 kez buluşuyorsun, rakip o kadar eksik pasa karşın 10 kez ceza alanında.
Kısacası gereksiz paslarla oyalanıyor Göztepe.
Bir haftada inanılmaz şanssızlıklar yaşadı sarı-kırmızılılar. Neyse ki ara var. Milli maç arası Göz Göz'e ilaç gibi gelebilir.
Dileyelim sakatlar düzelsin Göztepe yeniden kazanmaya başlasın...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA