• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Ucuz penaltı FETHİ YURTTAŞ

Ucuz penaltı

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.11.2018, 00:00

Başakşehir ligin en istikrarlı takımı.
Oyuncu kalitesi belli. Takım bir makine düzeninde. Bunların hepsine tamam. Ama bu kadar ucuz penaltı ile çözüm bulmamalıydı hakem. Arkası dönük Bajic'e Titi'nin müdahalesi penaltı ise, ikinci yarıda Jerome'un kafasına ayak ile müdahale neden penaltı değil? Yıllarca üç büyüklere çalışan hakemler nedense bu yıl Başakşehir'e çalışıyor gibi. Oysa Başakşehir'in onlara ihtiyacı yok. Ama VARsa Ali Palabıyık sorun çözülür. Gerçi Ali Palabıyık hakem kadrosunun neresinde olursa olsun Göztepe için sıkıntı veriyor.
Yazık. Gelelim maça. Öncelikle Göz Göz iyi mücadele etti. Ancak gol hünerleri yoktu futbolcuların. Rakip bu maç da dahil yalnızca beş gol yemişti. Ama kaleye atılan ciddi bir şut da yoktu ne yazık ki. Bu sezon genelde iyi maçlar çıkaran Gassama gene arkasındaki adamı unuttu bazı bazı. İkinci golde Halil ile başlayan hatalar zinciri Gassama'nın kötü vuruşu ile Mossoro'ya fırsat yarattı. Ancak adam slalom yaparken Göz Göz'lü oyuncular refakatçi gibiydi.

NGANDO, MU POKO MU?

Maçın kaybedilmesi kadar üzücü olan taraf Titi ve Gassama'nın dördüncü sarı kartları görmüş olmaları. Sıradakiler daha dikkatli olmalı. Reis, Alpaslan ve Tayfur zorlu deplasmanlarda takımı yalnız bırakmamalı.
Eleştirilebilecek oyuncu değişikliği ise Poko'dan önce NGando'nun tercih edilmesi olabilir. Yorulan takıma daha çok katkı yapabilirdi Poko. İlk kez çok kötü gününde olan Borges'e ne demeli bilemiyorum.
Kısacası tatsız bir gece ucuz başladı, kötü bitti. Artık deplasman haftaları geldi. Daha çok konsantre olup, daha iyi oynamalı ve puanlar alınmalı dış sahalarda.
Geçmiş olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA