• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Çok zor oldu ama oldu FETHİ YURTTAŞ

Çok zor oldu ama oldu

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.11.2018, 00:00

Göztepe içeride iyi, dışarıda kötü sonuçlar alıyor. Son Rizespor maçında da iç saha avantajını iyi kullanıp üç puan almayı başardı sarı kırmızılılar. Böylece ilk kez 11. hafta sonu itibariyle geçen yıldan bir puan fazlası var. Demek ki puan olarak başarılı ve geçen yılki istikrar yakalandı. Sıra geldi deplasman başarılarına. Ama son maçı ve akıllarda kalanları bir kez daha gözden geçirelim. Oyunun başında sağlı sollu kornerlerle Çaykur Rizespor ataktı. Ancak çabuk atlattı bu sıkıntıyı Göz-Göz. En golcü oyuncusu Yasin iki kez kullanamadı fırsatları. Castro da iki kez kalecinin üstüne vurdu. Neyse ki Gassama'nın sökerek aldığı topu Halil'e vermesi ve Halil'in güzel ortasını Yasin'in kafa ile golü bulması uzun sürmedi. Göztepe çok açık oynayan ve tek puana razı olmayan Rizespor karşısında zaman zaman çok zor durumlarda kaldı.
Her zaman olduğu gibi Beto devleşti. Arada Berkan da iki kez zamanlamayı iyi yaptı ve golleri önledi. İlk yarı sıkıntılı ama iyi bitti.

İKİNCİ YARI KÖTÜ BAŞLADI

Göztepe ikinci yarı başında çok kötü oynadı.
15 dakika Göztepe yarı sahasında oynandı. Defans ve Beto pes etmediler neyse ki. Bektaş iki değişiklik yaptı.
Bundan sonrasında oyun dengelendi. Dahası sonlara doğru Alpaslan golünü attı ve rahatlattı. Sevinç gösterisi çok ilginçti. Maç boyunca çok atak yapan Rize'nin 15 korner attığını belirtelim. İlk kez İzmir'de bir rakip bu kadar korner kullandı. Maçı gol yemeden bitirmenin önemini bir kez daha vurgulamalıyım. Göztepe için bir önemli nokta da hiçbir oyuncunun kart görmemesiydi. Sınırda bulunanlardan eksilen olmadı böylelikle. Şimdi artık deplasmanlardan puan alma zamanı.
Devre sonuna kadar dört deplasman iki iç saha maçı var. Son söz hep taraftar için oluyor. Bu kez de öyle yapalım. Artık klasik hale geldi. Onikinci adam Göztepe'ye can veriyor İzmir'de. Sağ olsunlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA