• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Beto, Jaho, hakem ve sanssızlıklar FETHİ YURTTAŞ

Beto, Jaho, hakem ve sanssızlıklar

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 05.03.2019, 00:00

İki yıldır Beto var olduğu için Göztepe de var. Konya'da bir kez daha gördük ki Beto Göztepe'nin en istikrarlı oyuncusu.
Hem sahada hep var, hem de her maçta en başarılı oyuncu. Gol yese de yemese de her maçta en az iki, üç pek çok maçta daha fazlasını kurtarıyor. Bazı maçlarda tek başına direniyor. Özel bir tebrik ve teşekkürü hak ediyor. Bravo Beto. Tamer Tuna ile birlikte Göztepe'de bir kıpırdanma var. Ama henüz yeterli değil. Defansta verilen açıklar hiç bitmedi, bitmiyor. Ligde sona doğru gidiyoruz.
Artık daha az hata yapanlar kazanır.
Göztepeli oyuncular daha çok koşmalı, daha dikkatli olmalılar. Ama en çok dikkatli olması gerekenler hakemler.VAR çıktığında sevinmiştik.
Artık büyük hatalar olmaz demiştik. Ama ne gezer. Hakemler canları isterse VAR'a gidiyorlar, istemezse gitmiyorlar. VAR uygulaması her maç farklı uygulanıyor. Son Konya maçında skor dengelendikten sonra ofsayt gerekçesiyle kesilen Göz-Göz atağı sonradan görüldü ki ofsayt değil. Golle sonuçlanması olası bu pozisyonda hakem oynatsa ve eğer golle sonuçlansa Göz Göz belki de öne geçip üç puan alabilecekti. Ne yazık ki olmadı.

MAÇTA HER SEY VARDI
Oyunun başlarında yenilen çok basit bir gol var.Adam paylaşımı çok kötü. Göztepe defansı bunu hep yapıyor. Dileyelim bu hatalar tekrarlanmaz. Her iki yarıda Deniz'in vuruşlarında top direklerden döndü.
Bu şanssızlıklara karşın gene de golü buldu sarı-kırmızılılar. Sonlara doğru şanslı olan taraftı Göztepe. Göz-Göz'e hizmetleri geçen Jahovic maç boyunca abartılı gösterdiği reaksiyonları ile Göztepelileri çok kızdırdı. Ama yerden kalkmayıp hakem Bitigen'in VAR'a gitmesini sağladı. Sonuçta penaltı kararı.
Neyse ki kalede Beto vardı. Ama son dakikada aynı Jahovic öyle bir gol kaçırdı ki adeta adalet yerini buldu. Geriye on maç kaldı.
İzmir'deki maçlarda artık hata olmamalı. İlki hafta sonu Kasımpaşa ile. Bu maç ile hamle yapabilecek Göztepe'nin bir an önce alt sıralardan kurtulmasını diliyor ve bekliyoruz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA