• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Ligin altı karıştı FETHİ YURTTAŞ

Ligin altı karıştı

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 24.02.2019, 00:00
Ligin alt tarafı çok karıştı. İkinci yarıya fırtına gibi giren Rizespor'dan sonra Erzurumspor da toparlanmış görünüyor. Şu anda en geri kalan takım Akhisarspor. Göztepe kötü başladığı ikinci yarı geçen hafta Alanyaspor'u yenince bir anda ümitlenmiştik. Ancak önceki gün Kayseri deplasmanında üç puan kaybedince yeniden hesaplar yapılmaya başladı. Sarı kırmızılı takımın fikstürüne bakılınca çok fazla endişeye gerek yok. Yedi iç saha ve beş dış saha maçı var. İlk yarıda iç sahada çok başarılı sonuçlar aldığı ve rakiplerinden Akhisarspor, Erzurumspor, Ankaragücü ile İzmir'de oynayacağını düşünürsek ligin sonunu iyi getirebilir.

MÜCADELE GEREKİR
Ancak bu avantajlı fikstür sahada verilecek mücadele ile başarı getirebilir. Bu nedenle bundan sonraki maçlarda taraftar gücü ile birlikte çok daha başarılı bir Göztepe görebiliriz. Önceki gün oynanan maça dönersek üzülmemek elde değil. Oyunun başlarında yenilen golün altından kalkmak çok uzun sürdü. Deniz Türüç'ün kendi kalesine attığı golün sevinci ancak beş dakika sürdü. İlk golde olduğu gibi ne yazık ki stoperler golü atan oyunculara müdahale edemediler. İkinci golde ortayı yapan oyuncunun bu denli rahat alan bulması da ayrıca düşündürücü. Alanyaspor maçında cezalı duruma düşen oyuncuların eksikliği de çok hissedildi. Bu sarı ve kırmızı kartlara bundan sonra daha çok dikkat etmek gerekiyor. Son olarak da Kayseri'de maçı izleyen
taraftarları kutlamak gerekir. Maç sonu tribünlere çağırdıkları futbolculara moral verdiler. O futbolcuların bundan sonra daha fazla arkasında durmalılar. Hep destek, tam destek vermeliler. Özellikle İzmir'de desteklerinin sonucunu büyük ölçekte aldılar.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA