• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kırmızı kartla gelen yenilgi FETHİ YURTTAŞ

Kırmızı kartla gelen yenilgi

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 03.02.2019, 00:00

Geçen hafta üç puan alan Fenerbahçe'nin oyuna coşkulu başlayacağı belliydi. Ama Göztepe'nin bu kadar kolay teslim olacağını beklemiyordum. Ne yazık ki çok kolay pozisyon verdi ilk dakikalarda sarı kırmızılılar. Sonuçta golü de kalesinde gördü Göz-Göz. Gol sonrası bocalama devam etti. İlk yarıda sarı kartlarla atlatılan sertlikler uyarı veriyordu. Biraz dengelenir gibi olmuştu oyun. Acaba derken ikinci yarının başında Jerome öyle büyük bir hata yaptı ki oyunun sonucu adeta belli oldu.
Kırmızı kart sonrası Alpaslan dışarı Deniz içeri olunca top bir o kalede bir bu kalede olmaya başladı. Göztepe gol bulmaya çalışırken çok açık verdi. Bunlardan birinde Jailson ceza alanına girip pasını Moses'e verince skor belli oldu. Gol sonrası Göztepe biraz daha iyiydi. Ancak hedefi bir türlü bulamadı. Yasin'e yapılan açık penaltıyı da görmezlikten gelen hakem de VAR da devreye girmeyince Göz Göz için başka yapacak bir şey kalmamıştı.

GOLCÜ KALMADI

Jerome'un kırmızı kartı Göztepe'ye çok pahalıya mal olmaz umarım. Ghilas sakat.
Son anda verilen Samet Ali ve Cikalleshi'den sonra elde sadece Deniz Kadah kaldı. Dileyelim artık gol atar. Artık tüm futbolcular daha dikkatli olmayı öğrenmeli ve hoş görülebilir sertlikte oynamalılar.
Bir önemli nokta da ileri uçta oynayanlara dikkat çekelim. Topla vedalaşmayı ve takım oyunu oynamayı benimsemeliler.
İsim vermeden söylemek istiyorum.
Bazılarının formsuzluğu uzun sürdü. Son sözüm taraftarlara. Her zaman her yerde varlar. Harika. Ama rakip taraftarları tahrik etmenin ve bol sinkafın Göz-Göz'e hiçbir faydası olmaz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA