• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Zorlu süreç nasıl atlatılır? FETHİ YURTTAŞ

Zorlu süreç nasıl atlatılır?

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 12.03.2019, 00:00

Süper Lig'in borcu olmayan 4 takımından biri olan Göztepe'nin puan sıralamasında dipte olmasını akıl almıyor. Ancak içinde bulunduğu kriz ortamından nasıl çıkacak herkesin merak ettiği konu. Son Kasımpaşa maçında kapanan rakip defansı bir türlü açamadı Göz-Göz.
Neyse ki iki haftadır yenilmedi ve yalnızca bir gol yedi. Son hafta rakipler de puanlar kaybetti.
Haftalar birer birer eriyor. Göztepe bir türlü hamle yapamıyor. Üçüncü kan değişikliği de henüz başarı getirmiş değil.

JEROME İLE BAŞLANMALI

Bayram Bektaş ve Kemal Özdeş'in ardından geçen yılın başarılı teknik direktörü Tamer Tuna Göztepe'ye geri geldi. Artık sona doğru gidiyoruz. İzmir'de ki maç sayısı fazla. İyi de, İzmir'de oynanacak maçları kazanabilecek mi Göztepe. Gelen takımlar kapanıyor. Göztepe kilidi açmakta zorlanıyor.
Hep aynı düzende ve fazla yan pasla sonuç alınamıyor. Demek ki daha hızlı ve dikine oynamak gerekli. İleride oynayanlar golü bulmak için daha gayretli olmalı. Az gol atsa da bu takımın bugün için uç elemanı Jerome olmalı. Deniz de arkasında. Sene başında da Deniz ileride oynadığında olmadı. Aynı şeyleri denemek yerine eldeki kaybedilmemeli.

MAÇ MAÇ DÜŞÜNÜN

Bir süre önce yazmıştım. İdari anlamda verilen sözler tutulmalı ve maç maç değerlendirilmeli.
Paket prim sistemi fazla demode oldu. Geçmişin eksiklikleri bitmeli. Kafalar sakin maça odaklanmalı. Taraftar sezon boyunca genelde kusursuzdu. Her yerde ve sürekli destekledi takımı. Ama son maçlardaki çatlak sesler ve sinkaf arttı. Bu da özellikle Türk futbolcuları etkiler. Daha çok maç var.
Bu oyuncularla düzlüğe çıkılacak. Geçmişte çok tanık olduk. Maç bitmeden destek kesilmemeli ve kötü söz olmamalı. Herkesin egosunu bir kenara bırakıp ortak duygularla hareket etmesi halinde Göztepe 4-5 hafta sonra yüzleri güldürecektir diyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA