• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
ARKAS-Cim-Bom dostluk köprüsü GÜRKAN ERTAÇ

ARKAS-Cim-Bom dostluk köprüsü

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 08.01.2016, 00:00
İzmir'in voleyboldaki gür sesi ARKAS ile Türkiye'ye voleybolu getiren, ama son yıllarda suskun kaldığı için bu spor dalında yeniden iddialı olmaya hazırlanan G.Saray, bundan böyle ikili ilişkilerle lig ve Avrupa Kupaları'ndan arda kalan zamanlarda özel maçlarla, özellikle devre arasındaki maç eksikliği dezavantajını gidermeye çalışacaklar. İlk buluşmalar bugün ve yarın İzmir'de. İki ekip bugün saat 16.00'da Atatürk Voleybol Kompleksi'nde karşı karşıya gelecek. Sakatlığı nedeniyle 6 aydır ARKAS'tan uzak kalan Breziyalı smaçör Maurucio Borges bugün ilk kez mavi-beyazlı formayı giyecek. ARKAS'ın eski yıldızı Kolombiyalı Liberman Agamez'in de G.Saray'da oynayacağını söylemek maçın değerini göstermeye yeter. O zaman haydi Atatürk'e...

Olimpiyat yolunda rakip Rusya

Ankara'da devam eden 2016 Rio Olimpiyat Elemeleri Turnuvası'nda ilk iki maçında Hırvatistan ve Almanya'yı aynı skorlarla 3-1 mağlup eden Filenin Sultanları Hollanda'ya beklenmedik şekilde 3-0 mağlup olunca grupta 2.sıraya düştü. Hırvatistan'ı 3-0 yenen Hollanda birinci sırayı aldı. Bugünkü yarı final maçında ünlü Kosheleva'lı Rusya ile oynuyoruz. İşimiz zor ama saat 19.30'da herşeyimizi orta koyarak, seyirci desteğiyle kazanarak finale çıkmaya çalışacağız. Haydi hayırlısı.

Haydi Birinci Lig'e bir iki

Bayanlar Voleybol İkinci Ligi'nde ikinci yarının perdesi pazar günkü maçlarla aralanıyor. Ligde Beşiktaş namağlup liderliğini sürdürüyor, Seramiksan da Kartal yenilgisiyle 2.sırada. Ama Turgutlulular, "10 Şubat'ta Beşiktaş'ı Turgutlu'da seyircimizin de desteğiyle mağlup ederek zirveye ortak olacağız" diyor. Balıkesir B.Belediyespor, Manisa B.Ş.Belediye ve Karşıyaka da ligin sürpriz yapabilecek takımları. İlk hafta maçlarının programı şöyle: 13.00 Beşiktaş-Karşıyaka, 15.00 Rota Koleji-İst.B.Belediye, 15.00 Yeşil Bayramiç-Manisa B.Ş.Belediye, 16.00 Balıkesir B.Ş.B-Maltepe Yalı, 16.30 ARKAS- Işıkkent. Seramiksan-Yeşilyurt maçı 22 Ocak'ta oynanacak.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI