• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bu yıl da kahır mektubu GÜRKAN ERTAÇ

Bu yıl da kahır mektubu

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 29.08.2016, 00:00

"Ligin daha başındayız, henüz kesin bir yorum yapılamaz" gibi klişe lafları bir kenara bırakalım, dobra konuşalım. Bu Fenerbahçe bu haliyle bu sezon da şampiyon olamaz. Bir inançsızlar mangası var sahada. Orta sahada takımı yönlendirecek, gol pozisyonları yaratacak bir adam yok. Dick Advocaat, Alper'i çekmiş ortaya. Yanında pas yapmasını beceremeyen bir Ozan Tufan, çapraz koşularla defansı yoracağı yerde ayağına top bekleyen Emenike ve deli danalar gibi koşan, balsız arı Volkan Şen.
F.Bahçe Yönetimi geçen sezonlar tüm takımların hayranlığını kazanan, "Böyle hücuma kalkan, defansif görevini de tam yapan beklerimiz olsaydı keşke" diye iç geçirdikleri Gökhan Gönül ve Caner Erkin'i satarak zaten en büyük gafı işlediler. Şimdi Beşiktaş'ta izlersiniz bu ikiliyi döversiniz dizlerinizi.
Onların yerine kimler aldılar. Van der Wiel vasat bir bek, mucize beklemeyin, Hasan Ali'nin zaten kesicilikten öte (Hoş onu da tam yaptığı söylenemez) bir meziyeti yok. Ve kalede dökülen bir kaleci, Volkan...
Milli Takıma niye seçilmediği için feryat ediyor da kendi kendine özeleştiri yapıyor mu, "Layık mıyım?" diye. Dün gece Kayserispor'dan defansın da katılmasıyla birbirinin kopyası öyle iki gol yedi ki evlere şenlik. Hoş zaten bu Serkan Çınar'la F.Bahçe'nin maç kazanması mümkün değildi. FİFA'nın hakemlere talimatı var, "Oynamak, neticeye gitmek isteyen takımları. Özellikle yıldız futbolcuları kasdi faullerden, engellemelerden koruyun" diye.
Bu Serkan Çınar yeniden nasıl gözde hakemler arasına girdi, hayret. Bucaspor 1. Ligdeyken Ankara'da G.Birliği maçında başkent ekibinin liberosu voleybolcu gibi topu tokatlamış, Çınar, "Devam" diyerek Bucaspor'un düşmesine sebep olmuştu.
Dün gece de Fener'i faullerle frenlemeyi hedefleyen Kayserispor'lu futbolculara prim tanıdı, 10 dakikada 6 kasdi faul, ne kart var, ne de uyarı.
Baktı konuk takım, ses yok, devam etti. F.Bahçe, Kjaer'in kırmızı kart görmesiyle 52 dakika 10 kişiyle iyi mücadele etti, direndi ama gollerin tamamında hatalı olan, bacak arasından gol yiyen kaleci Volkan'la tek puan bile mümkün değildi, öyle oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA