• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Hesaplar tutmadı GÜRKAN ERTAÇ

Hesaplar tutmadı

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 17.11.2016, 00:00

Pınar KSK'nin kazanması için şartlar belliydi. Birincisi, Brown ile Dillard top getirecekler, uygun durumda isabetli şut atacaklardı. Brown takımın en iyisiydi ama Dillard döküldü. İlk sayısını 33. dakikada bulabildi. İkincisi Ponitka ile Muhammet dalışları ile sayı bulmaya çalışacaklardı.
Dünün hayal kırıklığı Polonyalı oyuncu ilk sayılarını ancak 26. dakikada atabildi. Üçüncüsü... Summers üçlükleriyle rakibi dağıtacaktı yapamadı. Ribauntlarda da Owens'a yardım edecekti ona da katkı yapamadı. Ve dördüncüsü... En önemlisi Fransa Milli Takımı'ndan Gelabale, iki Amerikalı yıldız Watson ve Hanlan'a baskı yapacaktık. Bu üçlü 43 sayı üretti ki ona da engel olamadık. Kaptırdığımız toplarla boş turnikeler yedik. Boş topları hep Fransızlar aldı. Öyle şaşkındık ki üç faul hakkımız varken Le Mans'ın boş turnike atmasına seyirci kaldık.
Bu tip maçlara evinde seyirci desteğiyle iyi başlayıp rakibi bezdirirsen kazanırsın.
Tersine Kaf-Kaf basit hatalarla 12-0 yenik durumda maça başladı. Bir daha da yetişemedi. Bu takımda Petway ve Owens'ın durumları tartışılmalı, Dillard'ın dikkati çekilmeli. Türk antrenör Erman Kunter çok iyi bir takım yaratmış. Le Mans atletik, takım oyunu sergileyen mükemmel bir ekip. Bunlar grup şampiyonu olurlar, biz peşlerine takılırsak ve ikinci olursak en ideal sonucumuz bu olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI