• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Sen neymişsin Soldado GÜRKAN ERTAÇ

Sen neymişsin Soldado

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.11.2017, 00:00

Şampiyonluğa giden treni yakalamak için son şanstı Sivasspor maçı F.Bahçe için. Galatasaray, Başakşehir'den 5 yemiş, Beşiktaş da Akhisar engelini geçememişti. Alınacak 3 puan zirveyle farkı 6 puana indirecekti. Beşiktaş-G.Saray derbisi vardı sırada. Puan farkının daha da kapanması söz konusuydu. Takımın yarısı yoktu. Eksikler çoktu. Valbuena, Isla sakattı, Robin van Persie ile Fernandao ise sonucu bilinmeyen, anlaşılamayan müzmin sakatlardı. Üstüne üstlük Alper ve Neto da cezalıydı. Bu müthiş olumsuz tabloya rağmen F.Bahçe mükemmel oynadı ve talihsizliğini farklı galibiyetle yırttı attı

MUHTEŞEM HAT-TRİCK

Roberto Soldado'yu da dünya tanıyordu ama sakatlıktan olacak şimdiye dek kariyerinin ürünü bir flaş maç oynayamamıştı.
Dün 61'de oyuna katılan İspanyol golcü harikalar yaratarak birbirinden güzel 3 golle takmını sırtladı, zafere taşıdı, maçın kahramanı oldu. Gol atamamasına rağmen rakip defansı dağıtan Janssen ve tekniğiyle Guiliano da çok iyiydi. Yağmur altında oynanan maçta Fenerbahçeli taraftarlar, "Beraber yürüdük biz bu yollarda. Beraber ıslandık yağan yağmurda şimdi sıra geldi şampiyonluğa. Haydi saldır şanlı Kanarya" sesleriyle farklı galibiyetin zevkini yaşadılar.
Fenerbahçe bu kadar adam sıkıntısı çekerken, Manchester United'dan tantanayla gelen, kulübüne 6.5 milyon Euro ödenen, kendisine de 3 yıllık kontratla yılda 4.9 milyon Euro (toplamı 14.7 milyon Euro) garanti para verilen, maç başı da 20 bin Euro alan Robin van Persie, "Sakatım" diyerek 3 aydır ortalarda yok. Malolduğu para 95 milyon TL'yi geçen ve İstanbul'u "Para pazarı" olarak gören bu umursamaz adamı ben olsam ibreti alem için bonservis ücreti almadan gönderir, dünyaya da duyururum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA