• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Soldado ole... GÜRKAN ERTAÇ

Soldado ole...

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 09.12.2017, 00:00

Adı Roberto Soldado. İspanya'nın yetiştirdiği en yetenekli oyunculardan.
Fenerbahçe'ye sakat sakat geldi, düzelmesi zaman aldı. Ama altın pas tutsada özelliğini kaybetmez. Kasımpaşa maçında ikinci yarıda oyuna girdi, 20 dakikada muhteşem gollerle hat-trick yaptı. Aykut Kocaman dün yine O'nu yedek kulübesinde oturttu, Janssen'e forma verdi ama, Hollandalı sakatlanınca F.Bahçe'nin de kaderi döndü, bozamadığı beraberliği İspanyol'un oyuna girmesiyle kırdı, attı. Bursaspor savunmasıyla sürekli boğuşan Soldado, 64. dakikada ceza alanında ince bir çalımla penaltı yaptırdı, en kritik deplasmanlardan birinden takımını çekti çıkardı. Giuliano nefis bir penaltı vuruşuyla (Harun'un bir köşeye atlamasını bekledi, atışı öyle yaptı) ligdeki 8. golüne imza attı.

FENER KOPTU GİDİYOR

​Bursaspor deplasmanı her takım için zor. Hele her takım F.Bahçe gelince statları dolduruyor. Dün de 33 bin seyirci maç boyu tribünlerde kıyameti kopardı.
Ama sarı-lacivertli takım artık şampiyonluk rotasına girdiğini bu son derece kritik maçtan kayıpsız çıkarak 4'te 4 yaptı, maç fazlasıyla G.Saray'ın üzerine çıktı.
F.Bahçe'de defans kusursuz oynarken, emektar Volkan Demirel muhteşem kurtarışlarıyla rakibe gol imkanı vermedi.
Josef ileri geri çalışmasıyla takımın gizli kahramanıydı. Aaatif da sahada basmadık yer bırakmadı. Sarı-lacivertlilerde Alper'in soğuk algınlığı nedeniyle son anda kadrodan çıkarılması da şanssızlıktı.
Buna rağmen F.Bahçe maç boyu rakibinden üstündü. Oyunu çoğu kez Bursa yarı sahasında oynadı, 65'e 35'lik oran gibi Bursa'da pek nadir görülen bir oyun üstünlüğü sağladı. Son haftaların fırtına takımı Le Guen'in Bursaspor'u nedense beraberliğe oynadı, F.Bahçe'yi oynatmamaya çalıştı. Hücumu düşünmedi, planları puan almak üzerine kurdu, tutmadı. Bu korkaklık pahalıya patladı.
Netice: Bu Fenerbahçe gitti, gider...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA