• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Efeler’de ilk perde Ziraat Bankası’nın GÜRKAN ERTAÇ

Efeler’de ilk perde Ziraat Bankası’nın

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 01.12.2017, 00:00

Efeler Liginde ilk yarı maçları sona erdi, Ziraat Bankası 11. maçta Halkbank'a 3-1 yenilerek namağlup unvanını kaybetmesine rağmen 10 galibiyet ve 30.220 puanla önde. İst. BŞB, 3 yenilgiyle ve 28.235 puanla 2. sırada. Üçüncü Halkbank'ın 2 yenilgiyle 28.175 puan var. ARKAS beklenen hedefi tutturamadı, 3 yenilgiyle ve 26.400 puanla dördüncü. F.Bahçe'ninse 4 yenilgisi ve 22.785 puanı var. Ege'nin diğer temsilcisi Jeopark Kula gurbet kuşu olma çilesini savdı, artık tüm maçlarını evinde oynayacak. 3 galibiyeti var, süratle tehlikeli bölgeden çıkacaktır.

Bergama'da çifte telli

İ zmir Büyükşehir Belediye ve Arkas Spor'da koordinatörlük görevinde bulunup defalarca şampiyonluklar yaşayan voleybolun duayen ismi Yaşar Ergün şimdi de Bergama Doğa Spor Kulübü'nün başarısı için mücadele ediyor. Bayanlar 2. Ligi 3. Grup'ta 7 maçını da kazanarak adım adım 1. Lig'e doğru giden Bergama Doğa'nın her maçından sonra Yaşar Ergün oyuncularla birlikte çifte telli oynayarak galibiyetleri kutluyor. Bergama'nın kısa sürede sevilen yüzü olan Ergün, maçlarda en az oyuncular kadar tribünde heyecandan terlerken maç sonraları ise parkeye inerek kızlarıyla müzik eşliğinde döktürüyor. Anlayacağınız, Yaşar Hoca hem oynatıyor hem de oynuyor...

Amerika'da bir Naz'ımız var

Naz Şahin (19), Karşıyaka'dan filiz verip gittiği Amerika'da voleyboldaki başarılarıyla alkışlanıyor. Karşıyaka'da 4 yaşında cimnastikle spora başlayan Naz, boyunun fazla uzaması nedeniyle voleybola geçti, yeşil-kırmızılı takımın altyapısında filiz verdi. Daha sonra 16 yaşında ABD'nin Winchendon School'unda voleybol bursuyla eğitim gören Naz, 3 yıl MVP (En başarılı sporcu) seçildi. Bu kez Wyoming'te üniversite eğitimini yine voleybol bursuyla sürdüren genç oyuncu Naz Şahin, Amerika Milli Takımına oyuncu hazırlayan antrenörlerce ilk 20'ye alındı.

Maça bak maça

Bayanlar Birinci Lig A Grubu'nda haftanın maçı pazar günü saat 16.00'da lider Balıkesir BŞB ile haftalarca liderliği koruyup daha sonra 2. sıraya inen Manisa BŞB arasında oynanacak. İki güçlü takım arasındaki maç heyecan kasırgası şeklinde geçecek. Balıkesir kazanırsa zirvede rahatlayacak, Manisa galip gelirse liderlik şansını tazeleyecek. Bal-Kes'ler, bu sezon Manisa'dan transfer ettikleri Katherine Bell ve form grafiği yükselen Ayşe Kılıç ve Buse Serbest'le etkili. Wilson, Elif, Ece, Aybüke'nin sürüklediği Manisa B.Ş.B de iddialı. Diğer maçların programı: Yarın: 16.00 Bahçelievler- Salihli Bld Pazar: 13.00 Y.Bayramiç-ARKAS, 14.00 Rota K.-İzmir BŞB, 14.00 THY-Alaşehir, 16.00 KSK-Yeşilyurt, 17.00 Sarıyer-Maltepe Yalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA