• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Mazinde bir tarih yatar GÜRKAN ERTAÇ

Mazinde bir tarih yatar

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 04.12.2017, 00:00

Uyuyan dev sonunda uyandı. Lig başındaki başarısızlıklarla umut kesilen Fenerbahçe, G.Saray ve Beşiktaş'ın puan kayıplarıyla bir anda şampiyonluk ümidi kazanınca Saraçoğlu Stadındaki Kasımpaşa maçına 35 bin seyirci geldi, yeri göğü inletti. Ve kolu kanadı kırık, Van Persie, Fernandao, Janssen ve Soldado gibi 4 golcü futbolcusundan yoksun Fenerbahçe, santrforsuz çıktığı maçta sezonun en muhteşem futbolunu oynayarak Kasımpaşa'yı evire çevire yendi, Başakşehir'le 4, G.Saray'la 3 puan farkı kaldı, "Şampiyon adayları arasında ben de varım" diye haykırdı. Golcüler çatlasın, bu Brezilyalı bücür orta saha oyuncusu Giuliano samba yaparak harika oyunu ve golleriyle tribünleri ayağa kaldırdı, iki enfes golle Fenerbahçe'yi galibiyete taşıdı.
Eğer onun asistlerini değerlendirebilseler, kale ağzından kaçırılan goller atılabilse Fenerbahçe maçı yarım düzine gol atarak bitirebilirdi.

KANATLAR İYİ ÇALIŞTI

F.Bahçe'de kanatlar da makine intizamı içinde işledi. Sağdan Şener, soldan İsmail hem kesicilikte başarılıydı, hem de bindirmelerle Kasımpaşa'yı sahasından çıkarmadı. Şener artık Isla gibi bir yıldızdan formayı kaptı. Defansın göbeğinde kusursuz oynayan Neustadter güzel bir gole de imza atarken, Skrtel yine tehlikelerin savunucusuydu. Muehmet Topal defansorta saha bağlantısını mükemmel kurarken Nabil Dirar şimdiye kadarki en iyi futbolunu oynadı. Alper maç boyu adam eksilttiği halde gol pozisyonlarında beceriksiz ve şanssızdı. Aatif de ileri geri çalışmasıyla iyi not aldı. Top cambazı Fransız Valbuena ikinci yarıda katıldığı oyunda yapacağını yaptı, yine golünü attı. F.Bahçe için ligin düğüm maçıydı, şampiyonluk potasına girmesi için kazanması şarttı, kazandı. Ellerimizi ovuşturalım lig yeniden başlıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA