• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Helal olsun Manisa’ya GÜRKAN ERTAÇ

Helal olsun Manisa’ya

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 09.03.2018, 00:00

Manisa kenti, ilçeleriyle birlikte gösterdikleri büyük başarıyla Türkiye'nin İstanbul'dan sonraki ikinci merkezi haline geldi. Vestel Venus Sultanlar Ligi'nde ikinci sezonunu geçiren Turgutlu'nun gülleri Filenin Kuğuları Seramiksan'lılar, Efeler Ligi'nde ilk kez mücadele eden Kula, baraj maçları sonunda kümede kalmayı garantilemeyi başardılar. Manisa'nın Bayanlar Birinci Ligdeki temsilcisi Manisa Büyükşehir Belediye Bayan Voleybol Takımı da play-off'a kaldı, Sultanlar Ligi'ne katılacak ikinci takım olmak için çaba gösterecek.

DESTEĞE TEŞEKKÜR

Salihli Belediyespor her zaman voleybolda ses getiren bir takım olma hüviyetini koruyor.
Alaşehir Belediyespor ise iki sezonluk çabadan sonra Birinci Lige veda etti ama yeniden canlanacağı ümitleri var. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'a, Seramiksan Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Bülent Erkul'a, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayla ve Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban'a voleybola verdikleri destek için teşekkürler.

VAKIFBANK ENERJİ SAÇIYOR

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığınca ilk kez düzenlenen "Türkiye'ye Enerji Veren Bayanlar" Ödül Töreni'nde, VakıfBank Bayan Voleybol Takımı ödüle layık görüldü.
Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ'ın da katıldığı törene, milli sporcularımızın yanı sıra, iş, sanat, akademi ve spor dünyasından da birçok isim katıldı. Lütfi Kırdar Sergi Sarayı'ndaki gecede; 2017'yi 4 kupa ile kapatan (CEV Şampiyonlar Ligi, FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası, Şampiyonlar Kupası ve Kupa Voley) VakıfBank Bayan Voleybol Takımı, Türk Sporu'na yaptığı katkı ve başarıları, toplumda üstlendikleri sorumlulukla bayanlara ilham vermelerinden dolayı 'Jüri Özel' ödülüne layık görüldü.
Ödülü ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan törenle verdi

BEŞİKTAŞ'A YAKIŞMADI

Beşiktaş Erkek Voleybol Takımı, Efeler Ligi'nde düşmekten kurtulamadı.
Dev çınara bu büyük başarısızlık yakışmadı.
Zaten sezona başlarkan güçlü bir takım yaratma niyetinde değillerdi. Son anda katılım ücretini yatırdılar, yabancısız mücadele ettikleri için de tutunamadılar.
Oysa Beşiktaş, basketbola yatırdığının yarısını bile voleybola ayırabilseydi bu kötü kaderle karşılaşmazdı.
Futbolun yanısıra diğer branşları da sevdiğine inandığımız başkan Fikret Orman'ın voleybola da ağırlık verilmesi yolunda talimat vereceğine inanıyoruz.

SAİNT JOSEPH FİNALDE

İzmir'de okulda voleybolun alfabesini öğreten ve ARKAS SPOR'Un doğuşunda temel olan Saint Joseph, Erkekler Voleybol İkinci Ligi'nde namağlup şampiyonluğa koşuyor. Elazığ'da yarı finalde Melikşah Belediye'yi 25-17, 35-33, 23-25 ve 25-21'lik setlerle 3-1 yenen Saint Joseph, Adıyaman'daki finalde şampiyonluk için vuracak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA