• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Fener samba yaptı GÜRKAN ERTAÇ

Fener samba yaptı

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 12.02.2018, 00:00

Fenerbahçe'nin dün Başakşehir önünde sergilediği muhteşem futboldan sonra sarı-lacivertlilerin şimdiye dek bedavaya kaybettiği puanlar aklıma geldi. Arda Turan'lı rakiplerini sahadan sildiler, daha ilk 45'te skor levhasında 4-1 gibi taraflı tarafsız herkesi şaşırtacak bir skor olabilirdi. Fernandao'nun attığı güzel golün yanısıra, Giuliano'nun, biri direkte patlayan, diğeri direği sıyırarak dışarı giden iki topu ve Fernandao'nun kaçırdığı gol olsa F.Bahçe daha ilk devrede 3 puanı cebine koyup çubuğunu yakalayabilirdi.

MÜKEMMEL OYUN

Fenerbahçe üstünlüğünü ikinci yarıya da taşıdı. Brezilyalılar dün sahada bale yaptı. Josef yine görünmez kahramandı, Giuliano yaptığı nefis hareketlerle ve topuk paslarıyla sanki Arda'ya "Şov böyle olur" der gibiydi. Ve Fernandao, "Bursaspor'dan geldikten sonra futbolu unutmuş" yorumlarına iki nefis golle cevap verdi, takımın şu andaki rakipsiz golcüsü hüviyetinde olduğunu gösterdi. Başakşehir, kalecisi Volkan'ın kurtardığı yüzdeyüz goller olmasa 31 maçtır sahasında yenilmeyen takım inanılmaz bir skorla yüzleşip yarım düzine gol yiyebilirdi. Oyuncu kullanmadaki hatalarıyla eleştirdiğimiz Aykut Kocaman, bu kez şah çıktı, satrançta Abdullah Avcı'yı matetti. Fener ideal 11'le sahadaydı. Aatif-Dirar-Josef üçlüsü orta sahayı parsellerken, Mehmet Topal, defansın göbeğinde Neto-Neustadter ikilisine ön libero olarak emniyet kemeri görevi yaptı. Kocaman ikinci yarıda Alper'i sahaya sürerek takımı ateşledi. Başakşehir maça favori çıkarken ummadığı bir oyun temposuna girdi, Fener önde basıyor, pas trafiğini engelliyordu. Arda ile İrfan Can sol kanatta İsla'nın yapacağı hataları kolladı, Visca'ya fazla top gelmedi. Netice olarak F.Bahçe bu galibiyetle "Zirveye ağır adayım" mesajı verdi. Başakşehir ise artık yalnız olmadığını daha fazla düşünecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA