• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kocaman hatalı Fener GÜRKAN ERTAÇ

Kocaman hatalı Fener

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 26.02.2018, 00:00

Beşiktaş-Fenerbahçe maçı iki teknik direktörün satranç oyunu halinde geçti, Şenol Güneş, Aykut Kocaman'ı matetti.
Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü psikolojiden gayet iyi anladığını gösterircesine, Şampiyonlar Ligi'ndeki Bayern maçında gördüğü kırmızı kartla takımı yaktığını öne sürülen Domagoj Vida'ya forma vererek o'nu kazandı, bu futbolcu da attığı nefis kafa golüyle hocasına güvenini boşa çıkarmadı. Aykut Kocaman'sa yürümeye takati kalmayan Fernandao'yu oyunda tutarak Valbuena'yu iş işten geçtikten sonra 78. dakikada oyuna almayı akıl etti. Zaten Kocaman'ın yıldız oyunculara karşı tavrı belli. Önce Alex şimdide Valbuena.

F.Bahçe yaralandı

Oysa F.Bahçe, "Baskın basanındır" parolasıyla bu kritik maça rakibinin üzerine üzerine giderek başladı, Fernandao ile bulduğu erken golle maçın başında öne geçti. Brezilyalı golcü topa uygun durumda biraz daha iyi vurabilse sarı-lacivertliler daha 18,dakikada maçı koparabilirdi. Maçın kırılma anı yine Fernandao'nun bomboş durumda ikinci yarıda topu Fabri'ye nişanlaması, ardından Şener'in Fabri'yi geçen şandelini Medel'in son anda boş kaleden çıkarmasıydı. Başlarda telaşlı görünen Beşiktaş, ilk şutunu Babel'le 17.dakikada atabildi ama F.Bahçe'nin gereksiz şekilde defansa gömülmesiyle özellikle ikinci yanıra bunaltıcı baskı kurdu. Ve Quaresma faktörü, Kartal'a son derece önemli bir galibiyet armağan etti.
Portekizli çalımlarıyla F.Bahçe defansının başını döndürürken muhteşem bir dış şutla takımını 2-1 öne geçirdi, ardından yine enfes şutla üçüncü gole imza atarak takımının zaferini tek başına ilan etti. F.Bahçe kazanabileceği maçı 1-0'ın üzerine yatma hatasıyla 3-1 kaybederek zirve mücadelesinde yara aldı, tek golün üzerine . Talisca ve Pepe'den yoksun Beşiktaş ise Quaresma'nın süper randımanıyla net galibiyetle zirvedeki şansını tazeledi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA