• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
KSK’nin iddiası zayıfladı GÜRKAN ERTAÇ

KSK’nin iddiası zayıfladı

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.02.2018, 00:00

Tam 9 temsilci bulunduğu için Ege Ligi olarak adlandırılan Bayanlar Voleybol Ligi'nde Karşıyaka'nın Play-Off'a kalma ihtimali hayli zayıfladı.
Yeşil-kırmızılılar 6.sırada bulunuyor ve play-off şansı yakalamaları için hem Bahçelievler'i, hem de Sarıyer'i geçmek zorundalar. İçerde dışarda iki kez yendikleri Sarıyer'le arada 5 puan fark var. Ligde bir hafta önceki sürpriz Yeşilyurt yenilgisine rağmen Balıkesir B.Ş.Belediye 60.300 puanla zirvede bayrağını dalgalandırıyor.
THY 55.075 puanla ikinci, Manisa B.Ş.B 52.300 puanla üçüncü, Sarıyer 45.225 puanla dördüncü sırada.
Beşinci Bahçelievler'in 40.825, KSK'nin 40.810 puanı var. Haftanın maçı yarın 16.00'da Manisa B.Ş.B-Balıkesir B.Ş.B arasında. KSK 15.30'da Yeşilyurt deplasmanında terleyecek. Diğer maçların programı: 13.00 Alaşehir B.-THY, 14.00 Salihli B.-Bahçelievler, 15.00 ARKAS-Bayramiç. Bu arada İzmir B.Ş.B'nin düşme potasının üzerine çıktığını da vurgulayalım.

Voleybol ailesi kurtlarını döktü

İzmir Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği'nin organize ettiği 'Voleybol ailesi birliktelik ve kaynaşma' yemeği EBSO'da yapıldı. İzmir'in voleybol hakemleri, gözlemcileri, kulüp temsilcileri ile Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve yönetiminin katıldığı gece oldukça renkli geçti.
İzmirli hakemler pistte tüm hünerlerini sergileyip kurtlarını dökerken Üstündağ, İzmir'in her zaman voleybolda ayrı bir yeri olduğunu söyledi. Dernek Başkanı Fikret Fidan ise "Bu tip kaynaşma ve birliktelik geceleriyle moral bulduklarını, katılımlarından dolayı Federasyon Başkanı ile tüm voleybol ailesine teşekkür etti.

Fener paraşütsüz

Venüs Sultanlar Liginde son yıllarda şampiyonluklar yaşayan Avrupa Kupalarında da isminden sözettiren Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı bu sezon son derece başarısız. Eczacıbaşı Vitra ve Vakıfbank'ın yanısıra G.Saray'a gecilip 4. sıraya geriledi. Eczacıbaşı ile puan farkı 14'e yükseldi ve kapatılması artık çok zor. G.Koreli Kim'in gitmesinden sonra kaliteli yabancı bulmakta zorlanan F.Bahçe, Rahimova, Pereira ve Jerkov'dan beklenen randımanı alamıyor.

Avrupa'da teselli

Avrupa Kupalarında erkeklerde maalesef aynı randımanı veremiyoruz. CEV Şampiyonlar Liginde ARKAS, grubunda Belçika'nın Noliko Maaseik takımından İzmir'de set alamazken, Halkbank da Selanik deplasmanında PAOK'A 3-1 yenilmekten kurtulamadı. Tek teselliyi CEV Challenge Cup'ta Buglaristan'ın Montana Volley takımını 3-0 yenen Maliye Milli Piyango ile bulduk.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA