• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Turgay Bey’in borusu ötmedi GÜRKAN ERTAÇ

Turgay Bey’in borusu ötmedi

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 29.03.2018, 00:00

Pınar Karşıyaka FİBA Avrupa Şampiyonasında Rus, Fransız, İtalyan, İsrail'li, Yunan, Ukrayna'lı ve Macar rakiplerini elerken ve önceki gece yenildiği Murcia'yı içerde, dışarda iki kez mağlup ederken hakemlerle de boğuştu. Adamlar geldiler, bırakın ev sahibine pekçok uluslar arası maçta gözlediğimiz avantajı sağlamayı, hep Pınar KSK'nin rakibi oldular. Çeyrek finaldeki Murcia maçı tuzu biberiydi. İtalyan Mazzoli daha maçın başında KSK'lileri akıl almaz faul düdükleriyle bezdirdi, savunmalarına imkan bırakmadı. Lima gözlerinin önünde seyirciye hareket yaptı, bir teknik faul çalmaya bile gerek görmedi. Cesaretlenen İspanyollar vurdulu-kırdılı basketbolla istedikleri sonucu alıp gitti.

Bu işler lobi işi de....

Hakem işleri artık bir lobi işi. Şampiyon olacaksan hakem lobin sağlam olacak. F.Bahçe CSKA Moskova'yı hakkıyla yenip şampiyon olacakken Sloven hakem Damir Javor'un yüzdeyüz faulü vermemesiyle kaybetmişti. Javor, CSKA Başkanı Kushchenkin'in F.Bahçe'li Kaliniç'i sahaya girerek kolundan çekmesine de seyirci kalmıştı. Öğrenildi ki Javor, CSKA Başkanının sponsoru olduğu VTB Liginde en fazla görev alan hakemmiş. Gelelim FİBA Ligi'ne. FİBA'nın başkanı kim, bizim Turgay Demirel. Hakemlere, "Türk takımlarını koruyun" demesini beklemiyoruz ama, haksızlığa uğramamaları için bir gövde gösterisi yapması gerekmez mi ? Gelelim skorbord olayı ve sahaya pabuç atılmasına. Skorbordun böyle bir halt işleyeceği belliydi. İdmanlar ve pekçok lig maçında da arızalanmıştı. Devrini tamamladığı açık. Artık böyle bir skandala yol açmayalım, yenileyelim lütfen. Bir sitem de sahaya pabuç atan taraftara. Koca Avrupa Şampiyonluğunu zemine atılan bir şişe ile kaybetmiştik. Artık ders alalım, protesto böyle olmaz. Gelecek ceza ile takımına yazık.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA