• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Giuliano’nun kurnazlığı GÜRKAN ERTAÇ

Giuliano’nun kurnazlığı

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 12.03.2018, 00:00

Fenerbahçe için Malatyaspor deplasmanının önemli olmadığını iddia edenler çıkabilirdi ama bu maç sarı-lacivertlilerin Beşiktaş ve Akhisarspor yenilgileriyle doğan kara tabloyu silmesi adına çok kritikti.
Yeni puan kayıpları sarı-lacivertlileri ligde iddiası kalmayan bir ekip durumuna sokacak ve önümüzdeki hafta Saraçoğlu Ülker'de oynanacak G.Saray derbisinin tansiyonunu da düşürecekti. Fenerbahçe Malatya'da ahım şahım bir futbol oynamadı ama net skorla kazanmasını bildi. Şimdi Galatasaray galibiyetiyle işi taçlandırıp şampiyonluk yolunda zirveye çengel atmak isteyecekler. Brezilyalılar, Fenerbahçe'ye her zaman büyük katkı yaptılar. Zico'yu mu sayalım, Alex'i mi...
Şimdiki prens de Giuliano. Sambacı adam eksiltmede, gollük asistler yapmada öyle hünerli ki. Üstüne üstlük golcülüğü cabası.
Bir orta saha oyuncusu ligde 12 gole imza atıyorsa nasıl göklere çıkarılmamalı. Dün de F.Bahçe'nin zorlandığı anlarda sahneye çıktı. Önce Fernandao'ya "Al da at" dedi, vatandaşı gitti, bomboş yan direğe nişanladı.
Sonra artistik hareketlerle oyunu kenarlara yayarak takımı rahatlattı, Malatyaspor'un etkili ataklar yapmasını, baskı kurmasını engelledi. Yetmedi, 90 artıda bir kafa golüyle işi bitirdi.

Volkan hep böyle olmalı

Olayların adamı F.Bahçe kalecisi Volkan dün yaptığı 4 harika kurtarışla takımını galibiyete götüren isimlerin başında geldi.
Son derece sakindi, kendini tamamen oyuna verdi, pekçok gol tehlikesini önledi. Şene sağda kusursuzdu, takımın iyileri arasında yer alan Dirar'la çok iyi anlaştı. F.Bahçe yan toplardan ligdeki 18.golünü buldu. Defansın en başarılılarından Neustadter, yerinde müdahalelerinin yanısıra güzel bir gole imza attı ama şanssız şekilde sakatlanarak oyundan çıkması üzdü. Kocaman'ın, yüzdeyüz goller kaçıran Fernandao'nun yerine Alper'i oyuna alışı isabetliydi. Çapraz koşuları ve süratiyle göz dolduran Alper, ikinci golde de muhteşem bir orta yaptı. Bu lig iddiasız bir F.Bahçe ile gitmezdi, bu galibiyet iyi oldu. Şimdi Fener-G.Saray derbisi için ellerimizi ovuşturalım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA