• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Karşıyaka’yı 3-2’ler yaktı GÜRKAN ERTAÇ

Karşıyaka’yı 3-2’ler yaktı

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.03.2018, 00:00

Karşıyaka Bayan Voleybol Takımı alt yapasından yetişen genç oyuncularıyla 2 sezondur kendisinden çok daha büyük bütçelere sahip takımlarla başa baş mücadele ediyor.
Yeşil-kırmızılar çok başarılı bir sezon geçirmesine rağmen kıl payı Play-Off potasına yükselemedi.
Karşıyaka bu sezon 7 maçını 3-2 kazandığı için parkeden 1 puanla ayrıldı. Yeşil-kırmızılılar sezonu 18 galibiyetle kapatırken kendisinden daha az galibiyet alan 17 karşılaşma kazanan Sarıyer ise Play-Off'a gitti. Kendisini voleybol ve takımına adayan Karşıyaka Başantrenör Tamer Çamlıbel, "Rahat kazanacağımız maçları 3-2 aldığımız için bu sezon Play-Off'u ıskaladık. Oyuncularımızın tecrübesiz oluşu kolay maçları zora soktu. Ancak benim gelecek yıllar için takımıma güvenim tam" dedi.
Karşıyaka'nın öz evlatları bu senede gönüllerin şampiyonu oldu bize göre. Gelecek sezon bu takım daha da iyi olacak. Tamer hoca gibi benimde bu pırıl pırıl kızlarımıza güvenim tam.

HEP AYNI HÜSRAN

Milyonluk bütçelerle kurulan Manisa BŞB. bayan voleybol takımı, geçen sezonki gibi bu yıl da Play-Off Yarı Final etabında elenme şanssızlığına uğradı, Sultanlar Ligi hedefine ulaşamadı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve kulüp yönetiminin maddi-manevi tam destek verdiği yeşil-beyazlılar, Kütahya'daki yarı final grubunda büyük şanssızlık yaşadı. Son dönemlerde milyonluk bütçelerle yola çıkan Manisa BŞB., yine aynı senaryo ile karşı karşıya kaldı. Kütahya'da ilk maçında 2-0 öndeyken THY'ye 3-2 mağlup olan ekip 2. maçında Karayolları'na 3-1 yenilerek şaşırttı.
Üçüncü maçında Bolu Bld.'yi 3-1 yenmesine rağmen elenen Manisa'nın Sultanları, geçen sezonki gibi bu yıl da yarı finalde şok yaşadı, Sultanlar Ligi hayallerini başka bahara bıraktı.

HALKBANK VEDA ETTİ

2018 CEV Şampiyonlar Ligi erkekler kategorisindeki Ülkemize temsil eden Halkbank;
12'li Play-Off Turu maçında İtalyan ekibi Sir Colussi Sicoma Perugia'ya yenilerek Avrupa'ya veda etti. İltalya'da Pala Evangelisti Spor Salonu'nda oynan maçta ev sahibi ekip setleri 25-23, 25-23 ve 25-13 üstün tamamladı ve maçı da 3-0'lık skorla kazandı. İtalya'da 75 dakika süren karşılaşmada temsilcimiz ilk 2 set rakibiyle başa baş bir oyun ortaya koydu ancak hiç set alamadı.
Mücadelenin üçüncü setinde ise Sir Colussi Sicoma Perugia oyunda üstünlüğünü gösterdi ve Halkbank'ı Avrupa kupalarının dışına itti.

SAİNT JOSEPH'E YAZIK OLDU

Erkekler Voleybol İkinci Liginde İzmir'in püramatör takımı Saint Joseph, finallere kadar götürdüğü mücadeleyi yüksek bütçeli belediye takımlarına dayanarak 1.Lige çıkma şansını yitirdi. Sorgun ve Sungurlu Belediyeler terfi etti.
Ama biz finallere kadar çıkan başantrenör Levent Matmeriçli yönetimlindeki Saint Joseph'li gençleri kutluyoruz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA