• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Değişim zamanı GÜRKAN ERTAÇ

Değişim zamanı

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.04.2018, 00:00

Geride bıraktığımız sezonu final oynayarak başarılı bir şekilde tamamlayan ve Türkiye'yi önümüzdeki sezon yine CEV Şampiyonlar Liginde temsil edecek olan İzmir'in gururu ARKAS kabul değiştiriyor. Bosnalı genç smaçör Adis'e büyük ümit bağlayan mavi-beyazlılar Kübalı smaçör Sanchez ile doğal olarak yolları ayırdı. Brezilyalı pasör Radke transfer edildiği için de Jovoviç'e yol göründü. Beklenen randıman alınamayan Alman smaçör Fromm da gitti, yerine iki sezondur Polonya'da başarıdan başarıya koşan 4 numara Estonyalı Robert Taht ile anlaşmaya varıldı.
Rusya'ya transfer olan Gökhan Gökgöz'ün yerine bir transfer daha yapılacak gibi görünüyor.
Görünen o ki genç ARKAS önümüzdeki sezon da zirveyi sallayacak.

GÖKHAN ÖNER İNEGÖL'DE

- Voleybol Efeler Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor, başantrenörlüğe eski milli voleybolcu, milli takım kaptanı Gökhan Öner'i getirdi. Yardımcılıklarını Aykut Aydın, Savaş Akkoca, Burak Yavuz ve Ertuğrul Erdoğan yapacaklar.
- Voleybol Milli Takımımızın eski antrenörü Ferhat Akbaş, Romanya Liginde çalıştırdığı Bükreş CSM takımını şampiyon yaptı. Bükreş son maçında deplasmanda Targovice'yi 25-17, 28-30, 25-19 ve 27-25 mağlup etti.
- Sultanlar Liginin yeni ekibi Türk Hava Yolları, geçen sezon büyük verim aldığı Çekya milli takım oyuncusu Aneta Havlickova ile yola devam kararı aldı.

KSK ÇAMLIBEL'LE DEVAM EDİYOR

Karşıyaka Bayan Voleybol Takımının, tamamen Türk oyunculardan kurulu kadrosuyla geride bıraktığımız sezon çok iyi maçlar çıkarıp play-off oynama şansını son anda kaçırmasının yanısıra altyapıda elde ettiği başarılar başantrenör Tamer Çamlıbel'e olan güveni artırdı.
Çamlıbel önümüzdeki sezon da teknik kadrosuyla birlikte göreve devam edecek.
Karşıyaka Genç Kızlarda 14'te 14 yaparak namağlup İzmir Şampiyonu olmuş Küçük Kızlar'da da, 5 yıl aradan sonra şampiyonluğa ulaşmıştı.

AVRUPALI FENERBAHÇE

Venus Sultanlar Ligi'ndeki üçüncülük maçında Fenerbahçe, Natalia, Rahimova ve Eda'nın etkili oyunlarıyla ezeli rakibi Galatasaray'ı rövanşta da 3-0 mağlup ederek ligi üçüncü sırada bitirmeyi başardı. Sarı-lacivertliler ilk karşılaşmayı da 3-1 kazanmıştı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA