• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
5 yapraklı yonca GÜRKAN ERTAÇ

5 yapraklı yonca

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.04.2018, 00:00

Eczacıbaşı Bayan Voleybol Takımı müthiş başarılarla dolu bir sezon yaşıyor. CEV Kupası'nda oynadığı 10 maçın tamamını kazanarak şampiyon olan temsilcimiz finalde, deplasmanda 3-1 yendiği Belarus ekibi Minchanka'yı 25-17'lik 3 setle 3-0 yenerek gururumuz oldu. Eczacıbaşı'nın Dünya Şampiyonluğu dahil kazanmadığı kupa kalmadı. Ayrıca Venus Sultanlar Ligi'nin ilk bölümünü lider bitirdi.
Kupada da final oynama hakkı kazandı. Eczacıbaşı'nın önemli özelliği de İzmir'den, Kemeraltı'ndan doğan Eczacıbaşı Holding'in takımı olması. Bu nedenle bu başarının bizim için daha büyük değer taşıdığını söyleyebilirim.
Başkan Faruk Eczacıbaşı'nı ve tüm Eczacıbaşı teknik heyet ve ekibini kutluyorum.

Bu Adis başka Adis

Efeler Ligi Finalinde korakor mücadeleler sonucu ikincilikle yetinen ama alkışlanan ARKAS'ta Bosna'lı genç voleybolcu (19) Adis Lakumdzija'nın geleceğin yıldızı olarak seçilmesi mavi-beyazlıları sevindirdi.
1999
Bosna Hersek doğumlu olan oyuncu, pasör çaprazı olarak mükemmel mücadele veriyor. Voleybolcu Adis'in eski Göztepeli, Konyasporlu futbolcu Adis Jahoviç'le adaş olması bazen ilginç değerlendirmelere yolaçıyor.
Örneğin ARKAS'ın maçını anlatan spiker, "Smaçı Adis Jahoviç vurdu" demişti.
Öte yandan voleybolda transfer sezonu erken açıldı. Gökhan Gökgöz'ün Rus Dinamo Moskova'ya gideceği öğrenildi. ARKAS'ın gerekli randıman alınamayan Sırp pasör Jahoviç'le yollarını ayırması bekleniyor.

Fener yolu yarıladı

Venus Sultanlar Ligi'ndeki üçüncülük maçında Fenerbahçe, Rahimova ve Eda'nın etkili oyunlarıyla ezeli rakibi Galatasaray'ı 3-1 mağlup ederek büyük avantaj sağladı. Sarı-lacivertliler setleri 25-20, 25-27, 26-24 ve 25-19 aldı. Fener yarın ikinci maçı da kazanırsa önümüzdeki sezon Türkiye'yi CEV Şampiyonlar Liginde temsil edecek. Öte yandan Bursa Büyükşehir Belediyespor, Kadınlar CEV Challenge Kupası finalinde deplasmanda 3-2 yendiği Yunanistan'ın AEK takımına rövanşta son derece kötü bir oyundan sonra 3-1 yenilerek kupayı kaybetti.
Ziraat Bankası ise Erkekler CEV Cup finalinde güçlü Rus ekibi Belogorie önünde iyi oynadı ama Ankara'da 2-0 öne geçmesine rağmen koruyamadı, 3-2 yenildi ama alkışlandı. Ziraat ilk maçı 3-0 kaybetmişti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA