• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
39’luk delikanlı imza attı GÜRKAN ERTAÇ

39’luk delikanlı imza attı

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.04.2018, 00:00

ARKAS önümüzdeki sezonun kadrosunu şimdiden kurdu.
Rusya'ya transfer olan Gökhan Gökgöz'ün yeri yeni transfer Slovenyalı smaçör Robert Taht, Adis Lagumdzija, Yiğit Gülmezoğlu ve Paulo Bravo ile doldurulacak, Mavi-beyazlılar 39 yaşına gelen ama gençlik ve diriliğinden yitirmeyen Brezilyalı Bravo ile yeni sözleşme imzaladı. Voleybola 12 yaşında başlayan ve 2000 yılında Brezilyanın en gelecek vadeden oyuncusu seçilen Bravo, daha önce Noliko Maaseik, Voleybol Piacenza, Vibo Valentia Callipo ve Voleybol Piacenza kulüplerinde oynamıştı.
Biz de 39'luk delikanlıya başarılar diliyoruz.

Gökhan Gökgöz Rusya'ya gidiyor

Uzun yıllar formasını terlettiği ARKAS'tan ayrılan Gökhan Gökgöz'ün yakın dostu, arkadaşı eski Fenerbahçeli Arslan Ekşi'nin ardından Rusya'ya transfer olacağı beldiriliyor.
Türk Milli Takımının en iyi smaçörleri arasında yer alan Gökhan, U-23 Milli Takımında Avrupa Şampiyonanın en iyi smaçörlerinden biri olarak gösterilmiş, Rusya ile oynanan ve 3-1 kaybettiğimiz maçta 16 sayı üreterek 2. MVP seçilmişti.

Kaf-Kaf 17 Mayıs'ı bekliyor

Gençler ve yıldız kızlarda İzmir Şampiyonu olan Karşıyaka 17 Mayıs'ta başlayacak Türkiye Şampiyonasına da iddialı hazırlanıyor.
Başantrenör Tamer Çamlıbel her iki takımdan da şampiyonluk beklediklerini belirterek altyapıya verdikleri değerin meyvalarını toplayacaklarına inandığını söyledi.

THY transferde uçuyor

Venüs Sultanlar Ligi'nin yeni takımı Türk Hava Yolları yeni sezonda ses getirecek bir kadro kurmak için çabalarını sürdürüyor.
Milli voleybolcu Özge Kırdar'ı transfer eden THY, Çanakkale Belediye'den İpek Soroğlu'na da imza attırdı. Transferlerin devam edeceği ve zirveye oynayacak bir kadro kurulacağı bildiriliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA