• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Rota yeni sezonu açtı GÜRKAN ERTAÇ

Rota yeni sezonu açtı

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 24.08.2018, 00:00

Eğitimde yeni yatırımlarla büyüyen, spora desteğini her yıl büyütten Rota Koleji, 2018-2019 sezonunu törenle açtı. Kadınlar Voleybol 1.
Ligi'nde mücadele edecek voleybol takımı ile Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde yer alacak basketbol takımının oyuncu, yönetici ve teknik heyet ile altyapı sporcularının katıldığı tören okulun Gaziemir Kampüsü'nde yapıldı.
Törende Rota Koleji Genel Müdürü ve Kurucu Temsilcisi Kadir Açıkbaşlar, Yönetim Kurulu ve Spor Kulübü Başkanı M. Nebil İzgi, Basketbol Şube Müdürü İlker Duru, Basketbol Başantrenörü Serhat Aksoy, Voleybol Şube Müdürü Meltem Sümerkan Aksoy, Voleybol Başantrenörü İlker Alkan, yöneticiler ve sporcular yer alırken pasta kesildi. Oyuncu ve antrenörlere başarı dileyen Açıkbaşlar, "Hangi spor dalıyla uğraşırsanız uğraşın dostluk, kardeşlik ve Fair Play ruhundan asla vazgeçmeyin. Sakatlıktan uzak başarılı sezon geçirmeniz en büyük dileğimiz" dedi.

JEOPARK KULA 2 TRANSFER YAPTI

Efeler Ligi ekiplerinden Jeopark Kula Belediyespor iki orta oyuncu Umut Baran Yücel ve Bünyamin Aslan ile el sıkıştı.
Umut Baran Yücel 1986 doğumlu, 1.96 boyunda.
4 sezon Maliye Piyango forması giydi.
21 yaşındaki Bünyamin Aslan ise 3 yıl İstanbul BBSK forması giyen orta oyuncu daha sonra MSK Urfa ve geçen sezon da Arhavi Belediye'de oynadı.

AYDIN VOLEYBOL KENTİ

Aydın BŞB Kadın Voleybol takımı iki karpuzu bir koltukta taşımaya çalışacak. Genel Koordinatör Yaşar Ergün, Sultanlar Ligi'nde Play-Off'u hedeflediklerini, eskiden futbolda efsane Aydın'ın şimdi voleybolda büyük işler yapacağını, Avrupa'da da isminden sözettireceğini söyledi.
Ligde, Dünya ve Avrupa şampiyonluğuna ulaşmış Eczacıbaşı, Vakıfbank ve F.Bahçe ile önemli kulüpler G.Saray, Beşiktaş, THY, Nilüfer B., Halkbank, Çanakkale B., Ank.
Karayolları ve Beylikdüzü B.ile mücadele edecek ekip, 2023'te Avrupa Şampiyonu olmayı hedef seçti, bu yıl katılacağı Avrupa CEV Challenge Kupası'nda da iddialı. Bu yolda 4 Dominik Milli Takımı oyuncusuna, Brayelin Martinez, kardeşi Jiniery Martinez, Pena ve Lopez'e güveniyor.
Bulgar Desislava Nikolova ise tecrübesiyle katkı yapacak.

İZMİRSPOR ATILIM YAPTI

İzmirspor, transfer harekatına girişerek kadrosunu güçlendirdi. Bir zamanlar voleybolda şampiyonluklar yaşayan lacivert-beyazlılar yeniden bu spor dalında iddialı olmayı hedefliyor.
İzmirspor iç transferde Büşra Ulusoy ile yeniden anlaşırken, Rota Koleji'nden Buse Karadan ile İzmir Büşükşehir Belediye'yi 1.
Lige yükselten İdil Özdemir'i renklerine bağladı.
Şimşekler'i yeniden iddialı görmek güzel.​

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA