• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Fenerbahçe’nin gurur maçı GÜRKAN ERTAÇ

Fenerbahçe’nin gurur maçı

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.05.2019, 00:00

D edikodu Arena'sında hafta ortasında sürekli F.Bahçe'yi yaralayıcı söylemler dolaştı. Ağızlarını büzemezsin ya, "Fener'in iddiası yok, Erzurum'a karşı ideal kadroyla çıkmaz, rakibinin düşmesini istemez" diyenler vardı. Ersun Yanal'ın, "Altyapıdan 4 genci deneyeceğim" dediğinin öne sürenler de vardı. Üstüne üstlük F.Bahçe'ye en büyük hakaret, bahis şirketinin, Erzurumspor'un galibiyetine 1.80, F.Bahçe'ninkine ise 2.85 lira vermesiydi. Bu kadar da mı düşmüştü sarı-lacivertli takım ?.
Ama yiğidi öldür hakkını ver, F.Bahçe tüm dedikoducuların ağzına susturucu taktı, en azından harbi oynadı, kazanmak için mücadele etti ve kazandı. İlk yarıda Soldado'nun ağlara giden topunu F.Bahçe'li Zach'ın çıkarması ilginçti. Ve de Sehiç'in kurtardığı yüzdeyüz bir gol daha. Buna karşılık F.Bahçe kalecisi Harun da Erzurumspor'un gollük iki füzesini çıkardı. Sarı-lacivertliler için Mehmet Topal'ın sakat, Eljif Elmas'ın sakat oluşu dezavantajdı. Takımın tek maestrosu, oyun kuracak, top atacak Valbuena'nın da 25.dakikada sakatlanarak çıkması tuzu biberi oldu.

MOSES - SOLDADO ŞİRKETİ

İkinci yarıdaı Moses soldan hızıyla ve nefis driplingleriyle Erzurum defansında gedikler açtı, Soldado'yu pozisyonlara soktu. Bunlardan birinde Soldado'nun, kaleci Sehiç'i çalımlarken düşürülmesi açık penaltıydı ama Suat Aslanboğa yorumu VAR'a bıraktı. VAR "Penaltı" dedi ama Aslanboğa, Sehiç'e kırmızı yerine sarı gösterdi. Moses penaltıyı gole çevirdi ve daha sonra Fener, Dirar, Ayew ve Mehmet'le farkı büyütme kısmetini tepti. Sonra Erzurumspor'un dalga dalga gelen ataklarını izledik ama ev sahibi ekip beceriksiz ve şanssızdı. Emrah Bassan'ın direkte patlayan frikiği adeta tüm sezonun kırılma anıydı.
Lokman, Leo ve Emrah'ın kaçırdığı yüzdeyüz goller kaderin cilvesiydi. F.Bahçe'de kaleci Harun ve Skrtel maçın kahramanlarıydı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA