• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kartal’a yakışmadı GÜRKAN ERTAÇ

Kartal’a yakışmadı

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 12.07.2019, 00:00

Beşiktaş sadece bir futbol takımı değil, kuruluş felsefesinde diğer spor branşlarında da başarı hedefi var. Örneğin ismi Beşiktaş Jimnastik Kulübü. Ama Kara Kartal'da başkan ve yöneticiler nedense voleybola sıcak bakmıyor. Üç yıl önce, "Kapatıyoruz" dediler, tepkiler üzerine vazgeçtiler. Şimdi de ekonomik sebepleri ileri sürerek erkek voleybol takımını altyapıyla birlikte, "Dondurma !" kararı aldı. Yazık değil mi Beşiktaş'ı canı kadar seven voleybolculara, onlara destek veren vefakar taraftarlara. Hele böyle bir başarılı sezonun ardından. A Takımın şampiyon olarak Efeler Ligi'ne çıkmış, Genç Takımın Türkiye ikincisi, Yıldız Takımın Türkiye üçüncüsü, Midi Takımın Türkiye dördüncüsü. Başkan Fikret Orman ve yönetim; lütfen bunu bir daha düşünün.

20 YAŞINDA DÜNYA STARI: EBRAR

Çin'in ev sahipliğinde Nanjing kentinde düzenlenen 2019 FIVB Milletler Ligi Finalleri'nde; A Kadın Milli Takımımız'dan Ebrar Karakurt, turnuvanın Rüya Takımı'na seçildi 20 yaşındaki süper yeteneğimiz, milli takımımızın başarılı oyuncusu Dünya Şampiyonası niteliğindeki turnuvada "En İyi Pasör Çaprazı" ödülünün sahibi oldu. Diğer ödüller şu ülkenin sporcularına gitti: Pasör: Macris (Brezilya), Smaçörler: Liu Yanhan (Çin), Gabi Guimaraes (Brezilya), Orta Oyuncular: Ana Beatriz (Brezilya), Haleigh Washington (A.B.D., Libero: Courtney (A.B.D.), MVP: Andrea Drews (A.B.D.).Filenin Sultanları'nun şampiyonayı ilk 4 arasında bitirmesi büyük başarı. Dünyanın en önemli 4 ülkesi arasına girmenin kıvancını yaşadık.

NAMAĞLUP ŞAMPİYONUZ

Kosova'nın Ferizaj kentinde düzenlenen U18 Küçük Erkekler Balkan Şampiyonası'nda mücadele eden 18 Yaş Altı Erkek Milli Takımımız, turnuvadaki son maçında Romanya'yı 3-0 (25-16, 25-12, 25- 14) mağlup eden Millilerimiz, namağlup Balkan Şampiyonu oldu. Turnuvaya Sırbistan, Bulgaistan, Yunanistan, Romanya, Karadağ ve Kosova katılmıştı. Gençler altyapıdan gümbür gümbür geliyor.

ÜMİTLER ALKIŞLARLA

Türk Voleybolu genç kızlarıyla her zaman övünüyor, dünyaya meydan okuyor. Küçük Sultanlar, U-19 Balkan Şampiyonası'nda tüm rakiplerini yenerek gövde gösterisi yaptı, kupayı kazandı..Finalde güçlü rakibimiz Sırbistan'a set bile vermedik. Eylül, Yaprak, Yaren, Elif Sude, Zeynep, Zeynep Sude, Simay, Melis ve Aysun'dan kurulu ekibimiz gelecek için büyük ümit verdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA