• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Cim-Bom bomba gibi GÜRKAN ERTAÇ

Cim-Bom bomba gibi

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 05.07.2019, 00:00

BU sezon CEV Cup'da zirve, Efeler Ligi ve kupada şampiyonluğu hedefleyen Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı yeni süper transferlerini tanıttı.
Halkbank'tan Voleybol Milli Takım Kaptanı Burutay Subaşı, Vahit Emre Savaş ve Burak Mert ile sözleşmesi uzatılan oyuncular Yasin Aydın, Doğukan Ulu, Melih Sıratça ve Ertuğrul Gazi Metin için Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda imza töreni yapıldı. Burutay ile 2 yıl, Vahit Emre Savaş ile 3 yıl, Burak Mert ile 2 yıl sözleşme imzalanırken, altyapıdan yetişen sporcular Yasin Aydın, Doğukan ve Melih ile 3 yıl, Ertuğrul Gazi Metin ile de 2 yıl sözleşme uzatıldı.

SAMBA ŞOV

Yeni sezonda Sultanlar Ligi'nde Brezilyalı voleybolcuların gövde gösterisini izleyeceğiz. Vakıfbank, Brezilya ekibi Minas Tenis Clube'de forma giyen Gabriela Braga Guimaraes'i (Gabi) kadrosuna kattı. Gabi, 14 yaşında voleybola başladı. Kariyerinde 6 Brezilya Süper Ligi, 5 Güney Amerika Kulüpler Şampiyonası, 3 Brezilya Kupası, 3 Brezilya Süper Kupası şampiyonluğu bulunan Gabi, Brezilya A Milli Takımı'nın da vazgeçilmez isimleri arasında yer alıyor. Eczacıbaşı VitrA'nın yeni transferi Natalia Zilio Pereira Türkiye'nin yabancısı değil. Daha önce Fenerbahçe'de forma giydi.
O da Brezilya Milli Takımının değişmez oyuncularından biri.

KAF-KAF KORKUTACAK

Yaşar Üniversitesi Karşıyaka Bayan Voleybol Takımı önümüzdeki sezon yine Türk oyuncularla başarıya koşmak hedefinde.
Başantrenör Tamer Çamlıbel, Yaşar Üniversitesi'nin ve holding desteğiyle vereceği desteğin takımın ligdeki derecesini etkileyeceğini belirterek, "Geçen sezon play-off'u kıl payı kaçırdık. Bu sezon başarılı sonuçlar alacağımıza ve seyirci desteğiyle en azından play-off'u yakalayacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

ÜMİTLER NAMAĞLUP ŞAMPİYON

Türk Voleybolu genç kızlarıyla da gümbür gümbür geliyor, dünyanın en önemli voleybol ülkelerine meydan okuyor. Küçük Sultanlar Ankara'da yapılan U-19 Balkan Şampiyonası'nda tüm rakiplerini yenerek gövde gösterisi yaptı, kupayı kazandı. Sırbistan, Yunanistan, Romanya, Karadağ ve Bulgaristan'ın katıldığı şampiyonanın final maçında güçlü rakibimiz Sırbistan'a set bile vermedik. Eylül, Yaprak, Yaren, Elif Sude, Zeynep, Zeynep Sude, Simay, Melis, Aysun'dan kurulu ekip gelecek için de büyük ümit verdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA