• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kaf-Kaf güveniyor GÜRKAN ERTAÇ

Kaf-Kaf güveniyor

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.07.2019, 00:00

Geçen sezon yuvadan yetiştirdikleriyle yabancısız, büyük başarı gösteren ve play-off'u kıl payı kaçıran Karşıyaka kiralık verdiği tecrübe kazanan Ayşe, Ayşegül, Simay, Begüm ve Elif'in dönmesiyle hayli iddialı bir ekip konumuna geldi.

Başantrenör Tamer Çamlıbel, üç yetenekli oyuncuyla nokta transferler yaparak taraftarlarını sevindireceklerini belirterek, "Kaf-Kaf, Birinci Ligi renklendirecck ve yine şampiyonluğa oynayacak takımların korkulu rüyası olacaktır" dedi. Yine salonlara renk getirecek bir takım izleyeceğiz anlaşılan.

EFSANE GERİ DÖNÜYOR
Göztepe'den müjdeli haber geldi, sarı-kırmızılıların voleybol şubesini canlandırarak Rota Koleji ile birleşip Bayanlar Birinci Ligi'nde oynayacağı bildirildi. Aslında bu Göztepe'nin bu spor dalındaki ilk hamlesi değil. Göz-Göz'ler, 1999 yılında Erdal Yücel'in başkanlığı, Orhan Ayalp'in koordinatörlüğü, eski ünlü voleaybolcu Rengin Aslan'ın genel menajerliğinde Türkiye Liginde çok başarılı sonuçlar almışlar, Play-Off'ta Beşiktaş'ı eleyerek Avrupa Kupaları'nda Türkiye'yi temsil etmişlerdi.
Çin'li Chun, takımın önce oyuncusu, sonra antrenörü olmuş, yine yabancı oyunculardan Jana, takımın gözbebeği pasör Emel Toma, Tercan ve Sonay da başarılarıyla iz bırakmışlardı.

Ayrıca Aynur, Olga, Berna, Duygu, Burcu, Gökçe, Ayça da o kadrodan anımsadıklarımız. Göztepe'nin dönüşü İzmir voleybolunda salonlara renk katacak. İddialı Karşıyaka ile iyi bir kadro kuracağı bildirilen Göztepe'nin maçları heyecan kasırgası şeklinde geçecek. Dileğimiz de şu: Bu iki takımımız bu sezon zirveyi zorlasın, Sultanlar Ligi'nde iki temsilcimiz olsun.

HARİKASINIZ KIZLAR
Filenin Genç Sulktanları da ablalarının izinden başarılı adımlar atıyor, ses getiriyor. Meksika'nın ev sahipliğinde organize edilen U20 Dünya Voleybol Şampiyonası'nda mücadele eden Genç Kız Milli Takımımız, C Grubu'ndaki üçüncü ve son maçında Sırbistan ile karşı karşıya geldi. Domo de la Feria'da oynanan ve 2 saat 3 dakika süren mücadele sonunda rakibini 3-2 (18-25, 25-23, 25-
23, 16-25, 15-8) mağlup eden 20 Yaş Altı Genç Kız Milli Takımımız, grubunu 2. sırada tamamlayarak adını bir üst tura yazdırdı.

FİLEDEN KISA KISA
* Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV), 2020 yılında alt yaş kategorilerinde düzenlenecek Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak ülkeleri açıkladı. Antalya, U18 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası 'na ev sahipliği yapacak.
* U17 Küçük Erkek Milli Takımımız, Romanya'yı 3-0 mağlup etti.
* Kapatılma kararı alması üzüntü yaratan Efeler Ligi ekiplerinden Maliye Piyango kurtuldu. Başkent ekibi bundan böyle bundan böyle maçlara Spor Toto ismiyle devam edecek.
* Efeler Ligi'ne bu yıl terfi eden Bursa Büyükşehir Belediye transfer taarruzunu sürdürüyor. Bursa ekibi son olarak Brezilya'nın önemli smaçörlerinden Allison'ı transfer etti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA