• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
KSK Dörtlü Turnuva’da GÜRKAN ERTAÇ

KSK Dörtlü Turnuva’da

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.09.2019, 00:00

Karşıyaka Bayan Voleybol Takımı, bu spor dalına ve Karşıyaka'ya yararlılıklar gösteren Dr.Rasih Mardinçelebi adına geleneksel hale getirdiği turnuvayı bu sezon da 27-28-29 Eylül tarihlerinde Karşıyaka Mustafa Kemal Paşa Salonu'nda düzenleyecek. Turnuvaya Karşıyaka'nın yanısıra, Sarıyer Belediyespor, İller Bankası ve İzmir B.Ş.Belediye katılıyor. Karşıyaka Başantrenörü Tamer Çamlıbel, turnuvanın Karşıyaka'nın sezon öncesi durumunu görmek açısından büyük önem taşıdığını, seyircilere iyi bir takım izlettireceklerini söyledi.

BRAVO'YA BRAVO!

ARKAS'ın yaşı 40'a gelmesine rağmen voleybola başladığı günün heyecanını yitirmeyen emektarı Paolo Bravo, yerli takım arkadaşları bile tatilin denizin tadını çıkarmaya devam ederken Brezilya'dan geldi, gençlerle tek başına antrenmanlara başladı. Yılların smaçörü bu sezon ARKAS'ta libero oynayacak, mavi-beyazlılar o'nun servis karşılama ve top çıkarma yeteneğinden yararlanacak.
Uzun yıllar Brezilya Milli Takımı'nda oynayan Bravo, 8 yıldır ARKAS forması giyiyor.

ENİŞTE TÜRKÇE KONUŞAMIYOR MU?

İtalyan Giovanni Guidetti, A Milli Kadın Takımımızın gedikli başantrenörü. Türkiye'ye 2008'de geldi, çalıştırdığı milli voleybolculardan Denizlili Bahar Toksoy'a gönlünü kaptırdı, Denizli'nin Çine ilçesi Doruklar Köyü'nde köy düğünüyle evlendi, gelini örf ve adetlerimize göre 8 köşeli kasketle karşıladı. Buraya kadar çok güzel de, bizim Ege'nin eniştesi 11 yıldır Türkiye'de yaşıyor ama daha Türkçe'yi öğrenemedi galiba. Ankara'da Avrupa Voleybol Şampiyonası oynanıyor, bizim Giovanni enişte, kızlarımıza hala İngilizce ile taktik veriyor. Nedenini bilemem de binlerce seyircinin coşturduğu takımı sen de Türkçe taktikler verip havaya soksan diyorum.

FENER'İN KÜBALISI İDDİALI

Fenerbahçe'de geçen sezon "Yılın voleybolcusu" seçilen Kübalı smaçör Salvador Hidalgo meydan okudu, "Tüm kupaları bu sezon da F.Bahçe alacak" dedi. HDİ Sigorta'nın sponsorluğuyla daha da güçlendiklerini belirten Hidalgo, "Şampiyonlar Ligi'nde hedefimiz en az yarı final oynamak. Türkiye'de de Süper Kupa'yı, Türkiye Kupası'nı alacak ve ligde geçen seneki yaptıklarımızdan daha iyisini yapacağımıza inanıyorum" dedi. Sarı-lacivertli takımı bu sezon müthiş servis ve smaçlarıyla şampiyon yapan 1.95 boyundaki Hidalgo, 2011'de Almanya'da, 2017'de Polonya'da da "Yılın voleybolcusu" seçilmişti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA