• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bu sefer Maicon HALİL FİNCAN

Bu sefer Maicon

halil.fincan@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 01.10.2017, 00:00

G.Saray özellikle kendi sahasında, taraftarların coşkusunu hissettiğinde bir başka oynuyor. Hele de savunma tarafı eksik takımlar karşısında isteği tavan yapıyor.
Fakat kimi zaman takımın hızlı çıkma isteği pas hatalarına sebebiyet veriyor ki dün çeşitli kereler bunun sıkıntısını yaşadı. Hatta yediği goller de bunun yansıması. Dünkü kadro aslında sezon öncesi planlanan ve gerçekleştirilen transfer politikası ışığındaki ideal dizilişti aslında. Belki sadece çok istenen ama devre arasına bırakılan Kwadwo Asamoah yoktu. Şu bir gerçek ki Tolga Ciğerci'nin çıkışı ve sürpriz golcü oluşu sebebiyle Tudor bu 11'i erteledi. Peki bundan sonra Tolga düşünülmeyecek mi? Elbette ki düşünülecek.
İşte o zaman da kulübeye çekilecek talihsiz oyuncu merak edilecek. Bu isimler de ya Feghouli olacak ya da Rodrigues.

FEGHOULİ ÇOK GOL ATTIRIR

Feghouli ile devam edelim. En son geçen sezon West Ham formasıyla ilk 11'de sahaya çıkmıştı. Burnley deplasmanındaki o maçı West Ham 2-1 kazanmış hatta ilk gol de Feghouli'den gelmişti. Dün de öyle oldu. Takımı ateşlendiren, hızlandıran, kolay içeri kat edebilen bir oyuncu. Zamanla daha büyük katkı koyacağı ortada. Eski hocası Slaven Bilic onun için "Kanatta çok seri ve rakip savunmanın dengesini kolayca bozabilen bir isim" diye yorum yapmıştı. Süresi arttıkça Gomis'e çok gol attırır

KARABÜK HEP ORTAK OLDU

Ancak dün o kadar isteğe, taraftar coşkusuna ve gol pozisyonlarına rağmen takım maçı erken kopartamadı. Bunda Karabük'ün de planı bozmasının rolü büyük. Karabük zaman zaman orta sahasında çok açık verse de oyuna ortak olup rakibini sıkıntıya soktu. Zaten genel görüntü açısından maçın temposu nefes kesti. G.Saray hep gol aradı, Karabük ise futboluyla sonlarda olmayı hak etmediğini ispatladı. Yalnız daha önce de dedik ya G.Saray'da yetenekli oyuncuların fazlalığı en büyük artısı. Bu sefer Maicon çıktı sahneye.
Defanstan koptu geldi ve attığı iki golle çok önemli bir üç puana imza attı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA