• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kötü çok kötü HALİL FİNCAN

Kötü çok kötü

halil.fincan@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.12.2017, 00:00

Türk Futbol Tarihi'nde lider olup da bu kadar kötü savunma yapan bir takım daha var mı bilmiyorum. Hatalarından ders almayan, çözüm bulamayan, her hafta aynı golü yiyip, sadece hücum gücüyle kazanabileceğini düşünen bu yönetim tarzının kimleri mutlu ettiğini de bilmiyorum. Tudor'un Denayer'de ne bulduğunu, Maicon'u sağa çekerek ne umduğunu, üçlü defansın idmanlarda nasıl güven verip de Hırvat hocanın bu dizilişe tutunduğunu da bilmiyorum.
Diyeceksiniz ki "İyi de sen ne biliyorsun" Bildiğim böyle gitmeyeceği. Başa dönüp geçen süreçteki 16 maçı arka arkaya izleyin.
Hatta isterseniz Östersunds ve kupa maçlarını da ilave edin. Defans hattının çaresizliği karşısında şaşar kalırsınız. Sanki bu oyuncular maçtan maça bir araya geliyor da hiç idman yapmıyor sanırsınız.

FORMÜL YERİNE DEMEÇ

Başa dönelim o halde. Ben lider olup da bu kadar eleştirilen bir takım hatırlamıyorum.
Bir hafta alkışlanan diğer hafta yuhalanan şu görüntü uzun vadede çok daha büyük zararların habercisi biraz da.
Yönetime tepki var. Teknik heyete tepki var. Futbolcuya tepki var. Sıralamaya bakıyorsunuz, eee lider. Demek ki liderlik bile kesmiyor. Demek ki gelecek endişelendiriyor.
Çünkü formül bulmak yerine demeç üretiliyor. Abartmıyorum. Cesur oynadığı taktirde G.Saray'a gol atamayacak takım yok. Ligin lideri hakkında bunları söylemek acı biliyorum. Fakat gerçek bu. İki kere ikinin dört olduğu kadar gerçek. O halde üstüne basa basa. ö'leri uzata uzata söyleyeyim. Galatasaray savunması kööööötü. Kööööötü.
Galatasaray'ın teknik hamleleri köööötü.
Köööötü. İyi olan tarafları çok elbet. Ancak sahadan yansıyan şu tablo kööööötü.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA