• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
F.Bahce’nin sorunları... HALİL FİNCAN

F.Bahce’nin sorunları...

halil.fincan@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 08.02.2018, 00:00

Aykut Kocaman hakemlerden şikayetçi. Bu şartlarda şampiyon olmalarının zor olduğunu söylüyor.
Bunu biraz da kadro yapısına, tribün heyecanına bakıp da mı söylüyor bilinmez. Çünkü biraz da meselenin bu tarafına bakmak gerekiyor. Sadece F.Bahçe'nin son G.Birliği maçı ile bu özet yapılabilir.

SADECE HÜCUMLA

Evet takım ilk yarıda baskılı göze hoş gelen ve sürekli gol arayan bir kimlikle mücadele etti. Fakat sadece hücumla bu işi götürmeniz söz konusu değil. Stoper krizi, 10 numara hadisesi, Valbuena meselesi, Ozan Tufan'ın geleceği iç içe geçmiş sorunlar yumağının parçaları.

İSTİKRAR PROBLEMİ

Taraftar takıma güvenemiyor.
12-16. haftalardaki istikrarı arıyor. Bunun evveliyatı var.
Avrupa'da olmayan, bir görünüp bir kaybolan ekibin gidişatı inandırıcı gelmiyor. G.Birliği Teknik Direktörü Ümit Özat, taraftar baskısını hissetmediklerini söyledi mesela. Tribünlerin 25 binden 45 bine çıktığında gelen takımların nasıl zor duruma düştüklerinden bahsetti. Taraftar konusunun detayları daha da farklı. Ancak sonuca bakıp da gelmeyenler sanki biraz da haklı.
Akhisar'ın kritik 5 maçı
Akhisar son iki sezon kıyaslandığında en çok ivme kaybeden takımlar arasında. Bir an önce kendilerine gelmeleri şart ki önlerinde 5 haftada oynayacakları maçlar kritik. Bu haftaki Bursa maçı sonrası oynayacakları dört maçın ikisini ligin dibindekilerle (Konya-Karabük), ikisini de ligin üstündekilerle (F.Bahçe-Trabzon) oynayacaklar.
Yani onların geleceği hakkında bu beş maçın belirleyici olacağını söylemek mümkün.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA