• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Demek ki neymiş? HALİL FİNCAN

Demek ki neymiş?

halil.fincan@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 15.02.2018, 00:00

Hatırlayın, devre arasında Trabzonspor'un hücuma takviye yapacağı konuşuldu hep. Hatta listenin başında Loic Remy vardı. Burak Yılmaz'ın "Remy gelirse ben giderim" dediği bile iddia edildi. Doğru, yanlış bilinmez.
Önceki gün de Trabzonspor Kulübü, Loic Remy'e 7 milyon 500 bin Euro'luk bir teklifte bulunulduğu yönünde yapılan haberlerin gerçek dışı olduğunu açıkladı. Ama görünen o ki Burak'ın yokluğunda Trabzon'un hücum hattında büyük sıkıntı yaşanıyor. Demek ki neymiş? Trabzon'un gerçekten bu bölgeye takviye yapmaya ihtiyacı varmış.

Yuto

G.Saray'da sol bek bilmecesi şimdilik rafa kalkmış gözüküyor.
Yuto Nagatomo, kupadaki Konya ve ligdeki Antalya maçlarında hızıyla, oyuna katkısıyla sıkıntıyı çözecek gibi. Sağlamasını yaparsak G.Saray son iki sezonda o gelene kadar 6 ismi düşündü. Linnes, Carole, Tarık, Denayer, Hakan Balta ve Latovlevici.
Mariano'nun gelişi sağ bek sorununun bitişi gibi Yuto ile de diğer bekte işler yolunda.

Avcı'nın en büyük yanlışı: Arda

Soru şu: Emre Belözoğlu cezalı olmasaydı, Arda yine F.Bahçe maçına 11'de çıkar mıydı? Bence çıkmazdı.
Abdullah Avcı bir tecrübeli yıldızının yokluğunda dümeni diğer bir tecrübeye devretmek istedi. Ancak yanlış yaptı.
Sebebi de, Arda çıktığı ilk maçında gol de atsa, faydalı olmak için sağa sola koşturup çabalasa da henüz hazır değil. Bu yanlışı Milli Takım'da Lucescu da yaptı. Koca sezon kenarda bile oturmamış oyuncudan büyük işler beklemek doğru değil.
Ama bununla birlikte Arda için "Bitmiş, tükenmiş. Futbolu bıraksın" yorumları da adil değil. Evet yayıncı kuruluşun internet sitesinden maçın özetini izlediğinizde Arda'nın ismini sadece bir kez duyuyorsunuz.
Bu da oyuncunun ne derecede oyuna katkı koyduğunu gösteriyor.
Sorun Arda'nın tam kapasiteye ulaşmadan oynamasında.
Elbette bunu en iyi Abdullah Hoca bilir ama bu hafta hat trick yapsa da bu Arda'nın o Arda olmadığı ortada.

Göztepe'de olan biten meseleler

Beto'nun performansı ortada.
Olmasaydı, işler bu kadar pozitif olmazdı. Ancak Beto'ya rağmen takımın yediği goller de ortada. Bunun da anlamı şu: Demek ki sorun savunmada.
Göztepe bu sezon 5 maçta gol yemedi. Onun dışında galibiyeti de, beraberliği de, mağlubiyeti de hep gollü.
Bireysel hataların çözümü de öyle basit değil. Bazı takımlar vardır, herkes hücuma yatkındır. Aralarından biri çıkar ve günü kurtarır. Ve bazı takımlar vardır, herkes bariz hatalar yapar. Ve aralarından biri çıkar tüm hesapları alt üst eder.
İşte Göztepe'de olan bu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA