• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
‘Kabusun tarifi! METİN GÖKALP

‘Kabusun tarifi!

metin.gokalp@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.12.2016, 00:00

Çok çok yükseklere tırmanırken, en tepelerde esen rüzgarlar, delişmendir! Dayanmak için, ciddi güç ister... Tırnaklarını geçire geçire, zirveye ulaşmaya çalışırken, bir başka paçana yapışmış olan güçler, alaşağı etme çabasındadır! 'Savaşçı!' ruhun varsa eğer, hiç bir bahaneye sığınmaksızın, zirveye bayrağı dikersin!
Son zamanlarda türlü bahanelere sığınmaya çalışan ve içine düşen 'korku kurtlarından!' dolayı yanlışlar yapan Şenol Hoca'ma, kalbimin en derinliklerinden gönderdiğim bir atıfdır, şu girizgah! Kariyerine kariyer katacağı ve Beşiktaş'ın bir ilki gerçekleştireceği karşılaşma başladığında, kalbimin güp-güp atmasının duyulmasını, ne çok isterdim.
Gözünüz maçta, kulağınız diğer rakiplerinizin puan kaybetmenizle ilişkin gelecek haberlerde olduğu durumlarda, işte böyle hiç iddiası kalmamış adamlardan, yani Besedin'den, yersin golü(!) Ondan sonra, tırmala dostum, tırmala(!) Kiev'deki infaz memuru Geçeyim... Beck'e yapılan faulü, penaltıya döndüren o hakem müsfettesi, bir ilahi adalet varsa eğer, dilerim kat be kat cezasını çeker(!) Kiev'de ki infaz memuru Thomson en nihayetinde, boynuna ilmik geçmiş Beşiktaş'ın asılı olduğu sehpaya, tekmeyi vurmuştur, dün var gücüyle(!) Üüüüfff! Daha ilk yarı sonu tabela, arka koltuğu dörtlediğini yazıyor Beşiktaş'ın(!) Oyun alanında iki pas yapamayan, hele hele Atiba gibi bir duayenin, akıllara zarar top kaptırmaları!!! Savunma bloğundakilerin, kendi aralarında ve Kaleci Fabri ile aynı dili konuşamamaları!!! Şenol Hoca'mın, mevcut kariyerini koruma korkularından dolayıdır, tabelada gösteren rakkamlar(!) Beeş oldu, beeeeşşşş! derken. Altıııı oldu, altııı! Salt ihaleyi, tek kişiye yıkmamalı... Mesela; Queresma...
Mesela; Tolgay, her zaman tabelayı değiştirecek nitelikte oyunculardır bana göra ama, kendilerini sürekli aradım, en yakın gözlüklerimle, ortalıklarda yoktular(!) Ammman!
Zaten maç, yoracağı kadar yordu elimi de, yüreğimi de... Şenol Hoca da... Fikret Orman da... Oyun alanında top koşturan da... En günahsız Fabri de, hiç olmak istemedezdim, dün akşam(!)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA