• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kartal’a bakalım göbek atalım METİN GÖKALP

Kartal’a bakalım göbek atalım

metin.gokalp@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 08.12.2017, 00:00

Akşam, kafayı yastığa dayadıktan bir müddet sonra, anlayamadığım bir sebepten dolayı, Şenol Güneş oluverdim birden... Galatasaray'a üç tane itelemişim, ohh, keyifler keka! Şampiyonlar Ligi'nin baş köşesine de kurulmuşum 'eşek gölgede!' ama, dinlendirmem gereken oyuncuları oynatsam bir türlü, oynatmasam dedikodunun tillahı!
Forma vermeyi düşünmediğim aklımdan geçen futbolcular, Quaresma'sından Pepe'sine... Babel'inden Atiba ve Tolgay'ına, hepsi birer cevher, cevher... Hal böyle olunca da, hadi bakalım ilk başta Portolular'dan gelecek küfürlerin, bini bi para! Çıkamadım işin içinden!

NOTLAR ALDIM TEK TEK

Dön babam yatakta, dön! Şenol Güneş olmam, bir saatten fazla sürmüş, iyi mi!
Kim ne kadar küfür edecekse, etsin! Kim ne kadar 'tav' olacaksa, olsun! Güneş Hoca, önünde bekleyen yığınla maçları düşünerek, yıldızlarını getirmedi Laipzig'e...
Ve, en doğru kararı verdi, bana göre de... Hoş, bir Oğuzhan, bir Tolgay değil ama, Milli Takım'ın vazgeçilmez bir oyuncusu... Yine; Lens, formda bir Babel değil ama, geçen seneye bakarsak, liglerin medar-ı ifteharıydı, şimdilerde 'yedek parça!' durumuna düşen, bu arap çocuk... Onun için dün gece, ne Medel'in kaptırdığı topta, ne Oğuzhan'ın basit pas hatalarında, 'zırnık' sinirlenmedim.
Ve hatta, Lens'in güzel paslarını, Negredo'nun çaktığı o kafa şutunu not aldım...

BANA NE PORTO'DAN!

Beşiktaş, 10. dakikada Negredo'nun penaltısıyla maçı cebine koyunca bende yaslandım arkama keyfime baktım...
İkinci yarıda Tolga'nın o güzel kurtarışları tam yüreğim sıkışırken nefes aldırdı bana... Bana ne Porto'dan, bana ne Laipzig'den! Onaltı takım içinde ya, biz Kartal'a bakalım, göbek atalım...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA